Οι «Εμμέλεια» το Σάββατο στο Αέρινο, με ήχους ψυχής Reviewed by Momizat on . Η λέξη «εμμέλεια» συνδέεται άμεσα με την αρχαία τραγωδία και με τις ρυθμικές κινήσεις και τις ωδές του χορού. Συνδέεται άμεσα με την τέχνη της μουσικής και του Η λέξη «εμμέλεια» συνδέεται άμεσα με την αρχαία τραγωδία και με τις ρυθμικές κινήσεις και τις ωδές του χορού. Συνδέεται άμεσα με την τέχνη της μουσικής και του Rating: 0

Οι «Εμμέλεια» το Σάββατο στο Αέρινο, με ήχους ψυχής

Οι «Εμμέλεια» το Σάββατο στο Αέρινο, με ήχους ψυχής

Η λέξη «εμμέλεια» συνδέεται άμεσα με την αρχαία τραγωδία και με τις ρυθμικές κινήσεις και τις ωδές του χορού. Συνδέεται άμεσα με την τέχνη της μουσικής και του θεάτρου. Για εμάς συμβολίζει την μεγάλη σημασία της εμπνευσμένης μουσικής έκφρασης αλλά και του έμμετρου λόγου, συμβολίζει την ίδια την ευτυχία που πηγάζει από την δημιουργία.

emmeleiaΜετά από μια πορεία ενός χρόνου περίπου και μέσα από τις εμπειρίες που μάζεψε από την ζωντανή παρουσίαση της παράστασης «Οδός Ονείρων», η μουσική παρέα δημιούργησε το σχήμα «Εμμέλεια» για να μοιραστεί μαζί σας δικές της συνθέσεις και όνειρα αλλά και αναζητήσεις στην ποιοτική ελληνική αλλά και ξένη μουσική. Περιπλανήσεις που ξεκινούν από τους παλιότερους μεγάλους συνθέτες και καταλήγουν στους τραγουδοποιούς και τροβαδούρους του σήμερα.

Η μουσική συντροφιά «Εμμέλεια» αποτελείται από τους:

Ιφιγένεια Καραγκούνη – Φωνή

Φώτη Φωτόπουλο – Φωνή

Χριστίνα Αλεξανδρή – Φλάουτο

Σαράντη Μούτο – Ακουστική κιθάρα, Κρουστά, Φωνή

Γιώργο Αδάμο – Πιάνο, Ενορχήστρωση

«Εμμέλεια» (http://www.emmeleia-musicteam.blogspot.gr)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974816991

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή