Οι εξετάσεις για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές Reviewed by Momizat on . Από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου έως την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 διεξήχθησαν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ). Όλοι ο Από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου έως την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 διεξήχθησαν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ). Όλοι ο Rating: 0

Οι εξετάσεις για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Οι εξετάσεις για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου έως την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 διεξήχθησαν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ).

Όλοι οι υποψήφιοι για Στρατιωτικές Σχολές που μετέχουν στις εξετάσεις του ΥΠΑΙΘ για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να έχουν κριθεί ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ σε ιδιαίτερες εξετάσεις «Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)» του ΥΠΕΘΑ που περιλαμβάνουν Υγειονομικές Εξετάσεις, Αθλητικές και Ψυχομετρικές Δοκιμασίες.

Η Σχολή εξέτασε 622 υποψήφιους οι οποίοι είχαν δηλώσει τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως «πρώτη προτίμηση» στην αίτησή τους.

Την 1η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 414 ΣΝΕΝ (Πεντέλη Αττικής) για τις Υγειονομικές Εξετάσεις.

Την 2η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 401 ΓΣΝΑ (Λ. Μεσογείων και Κατεχάκη) για εξέταση από την Ανώτατη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ).

Την 3η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για τις Αθλητικές Δοκιμασίες. Όσοι είχαν δηλώσει Σχολή που απαιτούσε εξέταση στην κολύμβηση εξετάστηκαν την ίδια μέρα στο κολυμβητήριο Τρικάλων.

Την 4η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στη Σχολή για τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες.

Η Σχολή ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για τη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου και Κολυμβητηρίου και εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους σε ότι και αν επιλέξουν να σπουδάσουν.

 (Από τη ΣΜΥ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή