Οι επιδείξεις των μαθητών του ΔΩΤ Reviewed by Momizat on . Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων,την Δευτέρα 16 Ιουνίου στην αίθουσα του Πνε Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων,την Δευτέρα 16 Ιουνίου στην αίθουσα του Πνε Rating: 0

Οι επιδείξεις των μαθητών του ΔΩΤ

Οι επιδείξεις των μαθητών του ΔΩΤ

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων,την Δευτέρα 16 Ιουνίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων  πραγματοποίησε εκδήλωση με τις επιδείξεις των μαθητών του για την λήξη της μαθητικής χρονιάς 2013-2014.

Οι ετήσιες μαθητικές επιδείξεις καθιερώθηκαν από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Δημοτικού Ωδείου και έχουν καταστεί θεσμός στα τοπικά μουσικά δρώμενα και στα προγράμματα δραστηριοτήτων που αφορούν την προσφορά μουσικής παιδείας.

Κύριος στόχος είναι οι μαθητές να αποκτήσουν ουσιαστικές και χρήσιμες εμπειρίες  στην επαφή τους με το κοινό και να  καλλιεργήσουν τις μουσικές τους δεξιότητες γνωρίζοντας  ένα ακόμα θέμα που αφορά την μουσική, την εκτέλεση δηλαδή μουσικών έργων ενώπιον κοινού.

Στην εκδήλωση μαθητές και μαθήτριες του Ωδείου από την Μουσική Προπαιδεία και από όλα τα επίπεδα σπουδών  όλων των Μουσικών Οργάνων και Τραγουδιού, ερμήνευσαν σε επίδειξη σόλο κλασικά και σύγχρονα έργα, τραγούδια ελληνικής και ξένης μουσικής.

Οι Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, μέσα από τους μαθητές τους, παρουσίασαν δείγματα της δουλείας τους στην κλασική και σύγχρονη μουσική και στο σύγχρονο τραγούδι.

Γονείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν τη συναυλία των μαθητών του Ωδείου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων και γνώρισαν την μουσική τους κατάρτιση.

dot1 dot3 dot4 dot

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή