Οι επισκέψεις για ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάννη Reviewed by Momizat on . Με την ευκαιρία του νέου έτους, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιαννης, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές  επισκέψεις και επισκέψεις εργασίας, σ Με την ευκαιρία του νέου έτους, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιαννης, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές  επισκέψεις και επισκέψεις εργασίας, σ Rating: 0

Οι επισκέψεις για ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάννη

Οι επισκέψεις για ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάννη

Με την ευκαιρία του νέου έτους, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιαννης, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές  επισκέψεις και επισκέψεις εργασίας, σε φορείς και εκπροσώπους του νομού μας , ως κάτωθι:
Ωρα 11:00πμ συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας στο συνεταιριστικό εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ με το Δ.Σ της ΕΑΣ Τρικαλων,παρόντος  του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου.  Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την Ε.Α.Σ Τρικάλων  και τα μέλη της, ενώ ενημερώθηκαν για τα της λειτουργίας αυτής και τις διαγραφόμενες πρακτικές.
blΣτις 12:00 επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ,αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και το διευθυντή της και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Στις 13:00μμ επισκέφθηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της και τον διοικητή και τους συνεχάρει  για το έργο τους.
Στις 13:30μμ επισκέφθηκε τον νέο διοκητη του Νοσοκομείου Τρικάλων- που σχεδον στο συνολό του, κατασκευάσθηκε επι Νομαρχίας του- και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο εργο που έχει αναλάβει.
Στις 14:00 επισκέφθηκε το εργοστάσιο “ΤΥΡΑΣ”,των αδελφών ΣΑΡΑΝΤΗ,ενημερώθηκε για τη πορεία της επιχείρησης ,τους συγχαρηκε για το εργο τους και τους ευχήθηκε τα καλυτερα για το Νέο Έτος.
(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή