Οι επιτυχόντες σε πρόγραμμα κατά της φτώχειας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της καθώς και στην ιστοσελίδα www.syn-eirmos.gr οι Πίνακες Κατάταξης που αφορούν την πρόσληψη προσω Η ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της καθώς και στην ιστοσελίδα www.syn-eirmos.gr οι Πίνακες Κατάταξης που αφορούν την πρόσληψη προσω Rating: 0

Οι επιτυχόντες σε πρόγραμμα κατά της φτώχειας στα Τρίκαλα

Οι επιτυχόντες σε πρόγραμμα κατά της φτώχειας στα Τρίκαλα

Η ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της καθώς και στην ιστοσελίδα www.syn-eirmos.gr οι Πίνακες Κατάταξης που αφορούν την πρόσληψη προσωπικού, το οποίο πρόκειται να στελεχώσει τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Τρικκαίων (Ανακοίνωση – Πρόσκληση με αρ. πρωτ. 424/18-7-2014).
Τυχόν ενστάσεις (με τη μορφή Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986) μπορούν να κατατεθούν εντός 3 εργασίμων ημερών (δηλ. έως και την Τετάρτη 27 Αυγούστου), από 11:00 έως 14:00, στα γραφεία της ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε (Συγγρού 32, 1ος όροφος), ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε, Συγγρού 32, 2ος όροφος, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα.
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινίσεις στη διεύθυνση Συγγρού 32, 1ος όροφος ή στο τηλ. 24310 73374, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες.
(Για τη θέση του/της Ιατρού δεν κατατέθηκαν αιτήσεις και έχει επαναπροκηρυχθεί).

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή