Οι επιτυχόντες του 74ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» Reviewed by Momizat on . Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 74ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης». Ο διαγωνισμός «Ευκλείδης» διοργανώθηκε πανελλα Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 74ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης». Ο διαγωνισμός «Ευκλείδης» διοργανώθηκε πανελλα Rating: 0

Οι επιτυχόντες του 74ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης»

Οι επιτυχόντες του 74ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης»

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 74ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης». Ο διαγωνισμός «Ευκλείδης» διοργανώθηκε πανελλαδικά για 74η χρονιά από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.).

Το Παράρτημα Ν. Τρικάλων της Ε.Μ.Ε. είχε διοργανώσει τον «Ευκλείδη» στο 7ο γενικό λύκειο Τρικάλων στις 18 Ιανουαρίου. Από τους 295 μαθητές που συμμετείχαν στην πρώτη φάση, είχαν προκριθεί σαράντα πέντε μαθητές γυμνασίων και λυκείων του νομού μας. Από αυτούς τους σαράντα πέντε οι οποίοι και προσήλθαν στη δεύτερη φάση, δηλαδή στον 74ο «Ευκλείδη», προκρίθηκαν δώδεκα μαθητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην τρίτη φάση που είναι η 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά οι μαθητές θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα καθώς «Ο Αρχιμήδης» διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «Αρχιμήδη». Κατόπιν και του Προκριματικού διαγωνισμού θα συσταθούν οι δύο Εθνικές Ομάδες με μαθητές γυμνασίων και λυκείων, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην 31η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Βουλγαρία, Μάιος), στην 18η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (ΠΓΔΜ, Ιούνιος) και στην 55η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Νότια Αφρική, Ιούλιος).

Οι μαθητές που προκρίθηκαν για την 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» είναι οι εξής:

 

  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΥΜΝ. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
2 ΛΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
3 ΤΣΕΠΕΛΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4ο ΓΥΜΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
4 ΑΜΠΡΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
5 ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6 ΚΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
7 ΛΥΧΟΥ ΦΑΝΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2Ο ΓΥΜΝ. ΚΑΛ/ΚΑΣ
8 ΤΣΑΓΚΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3Ο ΓΥΜΝ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
9 ΤΣΙΛΙΩΝΗΣ ΚΙΜΩΝ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3Ο ΓΥΜΝ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
10 ΘΕΜΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 3Ο ΓΕ.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
11 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
12 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

math1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή