Οι επιτυχόντες του 75ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» Reviewed by Momizat on . Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 75ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης». Οι οκτώ τρικαλινοί μαθητές που προκρίθηκαν και Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 75ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης». Οι οκτώ τρικαλινοί μαθητές που προκρίθηκαν και Rating: 0

Οι επιτυχόντες του 75ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης»

Mathmatika

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 75ου Πανελλήνιου Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης».
Οι οκτώ τρικαλινοί μαθητές που προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» είναι οι εξής:

1 ΛΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
2 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3ο ΓΥΜΝ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
3 ΝΤΕΛΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
4 ΤΣΕΠΕΛΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4ο ΓΥΜΝ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
5 ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ 3ο ΓΕ.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
6 ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 1ο ΓΕ.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
7 ΤΣΙΛΙΩΝΗΣ ΚΙΜΩΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
8 ΘΕΜΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 3ο ΓΕ.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Από τους 285 μαθητές που συμμετείχαν αρχικά στην πρώτη φάση, είχαν προκριθεί σαράντα τέσσερις μαθητές γυμνασίων και λυκείων του νομού μας. Από αυτούς τους σαράντα τέσσερις, οι οποίοι και προσήλθαν στη δεύτερη φάση, δηλαδή στον 75ο «Ευκλείδη», προκρίθηκαν οκτώ μαθητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην τρίτη φάση που είναι η 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και θα γίνει το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά οι μαθητές θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα καθώς «Ο Αρχιμήδης» διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας.
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «Αρχιμήδη». Κατόπιν και του Προκριματικού διαγωνισμού θα συσταθούν οι δύο Εθνικές Ομάδες με μαθητές γυμνασίων και λυκείων, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2015), στην 32η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ελλάδα, Μάιος 2015), και στην 56η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ταϊλάνδη, Ιούλιος 2015).

Η Διοικούσα Επιτροπή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή