"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Οι εποχές απαιτούν σοβαρές αποφάσεις και όχι χαριεντίσματα ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εμφανώς στεναχωρημένος ο δήμαρχος αφού ο  Άγιος Βασίλης είπε  στους ταράνδους να μην σταματήσουν στα Τρίκαλα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. 

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να πάει στα σχολεία για να ξορκισει τον κορονοϊό γιατί όπως πάμε στο τέλος θα κλείσουν όλα τα Τρικαλινά σχολεία.

Ο Άγιος όμως απάντησε ότι θα πρέπει να περιμένει να έρθουν πρώτα οι μάσκες από την ΚΕΔΕ. Ο ίδιος ζήτησε μάσκα κυκλωπα γιατί έχει πολύ μεγάλο κεφάλι.

Όσο και αν παλεύoυν χιλιάδες Τρικαλινοί με την ατελείωτη κούραση τους να τα βγάλουν πέρα χωρίς ίχνος βοήθειας, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα να μην καταφύγω σε αυτή τη χαριτωμένη απειλή της στέρησης του Άγιου Βασίλη με αυτές τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος.


Ούτως ή άλλως, εμείς δεν έχουμε Άγιο Βασίλη πια ενώ ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει  τον παππούλη με τα κόκκινα από την διαφήμιση της Coca Cola.

“Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν μας καταδέχεται”  

Αλλά ας μην τα συζητάμε αυτά “μέρες που είναι”, ε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!!Εδώ ο κόσμος όλος καίγεται από ανασφάλειες…..Και άλλοι χαιρετίζοντας….Σαν να είναι σε Νιρβάνα Καλοσύνης!!!Έλεος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης