"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Οι επόμενες μάχες είναι μπροστά μας !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από την πολυήμερη Δίκη μας η σημερινή ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση – δικαίωση συνιστά μιας τεράστιας σημασίας Ηθική και Πολιτική Νίκη!!
Κατέδειξε πως η Αλληλεγγύη η Αυτοοργάνωση και η Αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος!

katharistries_nosokomeio1
Κατέδειξε πως μπροστά στην κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων κανείς δεν πρέπει να μένει παλεύοντας μόνος!
Κατέδειξε επίσης, πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη σήμερα για ένα μαχητικό, ακηδεμόνευτο και Ταξικό συνδικαλισμό που ξέρει να αγωνίζεται χωρίς κανέναν συμβιβασμό!
Οι επόμενες μάχες είναι μπροστά μας !!

Υ.Γ. Για την ανυπαρξία του εργατικού κέντρου Τρικάλων, έστω και ως απλή παρουσία, τις μέρες της δίκης ας μη μιλήσω καλύτερα … εξ αλλου, δεν είναι τυχαίο που εχει απαξιωθεί εδω και χρόνια απο το σύνολο των εργαζομένων!!

η εικόνα προφίλ του Dimitris Kapellas

Δημήτρης Καπέλας 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για τη δικαίωση σε όλους τους αγωνιστές. Δώσατε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η Δικαιοσύνη μπορεί να βρει την ηθικότητα της και η Δημοκρατία να κορυφωθεί διαμέσου της εντιμότητας σας. Ο Λαός βλέπει και την Κυριακή του Λαού θα αναδείξει και θα κρίνει. Ενωθείτε να περάσουμε το 10%. Μην υπάρξουν τυχοδιωκτισμοί από κανέναν.

    Αντιπολιτεύσεις δήμου , περιφέρειας, υπ αριθμόν θέση δεύτερη στις ψηφοφορίες, μακρυά από όλα και ανύπαρκτοι. Συγκεκριμένοι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα ανύπαρκτοι.

    όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα τιμωρηθούν όλοι με τις επιχειρήσεις εκατομμυρίων που διαθέτουν όλοι εντός της επικρατείας της Ελλάδας με εμπορικές, ενεργειακές εταιρείες, άλλοι με τα βολέματα τους. και άλλοι με κρυφά παιχνίδια προστασίας σε εταιρείες που ίδρυσαν.

    Αν μπει ο Καπετάν Πλεύσης στο νοσοκομείο ή σε άλλο δημόσιο κτήριο , σε Περιφέρεια, σε Δήμο, σε ΑΕ του δήμου κλπ πολλά, θα φύγουν όλοι από παράθυρα, πόρτες, σιφώνια τουαλέτες και από χαραμάδες ακόμη.

    Θα βρεθεί και η τελευταία δραχμούλα ή λεπτό του ευρώ.Θα βρεθεί και το τελευταίο καυσόξυλο που κάηκε σε λάθος τζάκι ενώ πήγαινε αλλού από τον οδηγό φορτηγού. Με λεφτά του δημοσίου καίνε και καυσόξυλα οι επώνυμοι σταρ των Τρικάλων της Κακομοίρας παιδιά…

    Ας αναρωτηθούν κάποιοι πως μερικές εταιρείες χωρίς κύκλο εργασίας . Μεγάλο βήμα να μην έχεις καθαρίσει ούτε φαρμακείο, ούτε περίπτερο και να βρίσκεσαι ξαφνικά στα νοσοκομειακά ανάκτορα της πόλης μας.
    Ας αναρωτηθούν κάποιοι που καλλιεργούνται αυτές οι εταιρείες μανιτάρια και από ποιους.
    Ας αναρωτηθούν κάποιοι ότι οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί είναι πανελλήνιας εμβέλειας με κριτήρια του κώλου .

    Υπάρχουν εργολάβοι που έχουν βγει έκπτωτοι και τιμωρήθηκαν σε άλλες περιοχές και βάση νομοθεσίας δεν είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν ξανά.

    Αναθέσεις και φωτογραφημένοι διαγωνισμοί εργολαβικής αισχροκερδοφορίας που κληρονομούνται από πρώην νομάρχες και πρώην δημάρχους στο μέλλον… Από καρέκλες χωρίς ψήφο επίσης να κληρονομούνται να ελέγχουν τις διαδικασίες καταχώρησης και εισχώρησης συγκεκριμένων εργολάβων. 1 μη ψηφισμένη καρέκλα στο ένα κάστρο και 1 μη ψηφισμένη επίσης καρέκλα στο άλλο κάστρο.

    Η βαλτοποίηση αυτή δεν έχει πάτο.
    Η κληρονομικότητα της κάθε βουλευτικής έδρας κρύβει από πίσω την κληρονομικότητα των καρεκλών και εν συνέπεια των εργολαβιών και την διαιώνιση της προμήθειας αυτών στα κομματόσκυλα που έχουν προσβάσεις και μυστικές αποστολές να συντηρήσουν την βαλτοποίηση.

    Κρατικό χρήμα με νόμιμο τρόπο καταλήγει στις τσέπες των κλεφτών που παρουσιάζονται ως μεγαλοεργολάβοι λεφτάδες και ως πολιτικά υγιές τζάκια που δεν έχουν βγάλει ούτε ευρώ ή δραχμή στον ιδιωτικό τομέα. Και όσοι έχουν βγάλει στον ιδιωτικό τομέα από δαύτους γίνεται με κατεύθυνση επιμελητηρίων και χρηματοδοτήσεις κρατικοδίαιτες.
    Πιάνω όλα τα πόστα και κλέβω νόμιμα. Με δικούς μου εργολάβους και τιμολόγια που αισθάνομαι εδώ και δεκαετίες ασφάλεια. Υπάρχουν εργολάβοι που ιδιωτικά δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα ευρώ ή δραχμή.
    Πως αναγνωρίζονται οι εργολάβοι….κάθονται από το πρωί σε διαδρόμους και γραφεία της δημοσίων κτηρίων για ένα καφέ ή για καλημέρα και χαιρετούρες…..κάθε πρωί.
    Πως αναγνωρίζονται οι πολιτικοί ? Μεγάλες σπουδές καμιά εργασία …..Μια ζωή στο πολιτικό ρεπερτόριο και το πτυχίο στο ράφι.
    Πως βρίσκονται τα χρήματα που πήρανε ?…..από τη διαύγεια….
    Ερώτηση αν δεν υπάρχει το ποσό αναδόχου στη δημόσια ηλεκτρονική διαύγεια ?….κλέφτης 100% και ο κρατικός υπάλληλος και οι υπογράφοντες του έργου κρατικοί τιμωρούνται από τον υπαλληλικό κώδικα έως από χρηματικό πρόστιμο μηνών από την εργασία του έως διωγμό από το δημόσιο….
    Η μη ανάρτηση τιμωρείται… ήδη έχουμε ένα τεράστιο σκάνδαλο στα Τρίκαλα μεγάλου χρέους αλλά ΘΑΒΕΤΑΙ… Ο ένας ύποπτος έχει Φαλάκρα σαν περικεφαλαία.
    Πως ανακαλύπτονται οι κλίκες κρατικών υπαλλήλων ?… από τις υπογραφές τους επαναλαμβανόμενα και από τα ανεκτέλεστα έργα υπερτιμολογημένα που δεν τους ελέγχει κανείς και φαίνονται ότι λειτουργούν άψογα.
    Πως ανακαλύπτεις ένα μεγάλο κρατικό κλέφτη υπάλληλο….? από τις χιλιάδες άνετες υπογραφές του φυσικά..και στους διαγωνισμούς μπαινοβγαίνει στο γραφείο ότι ώρα θέλει στη διαδικασία…. ξαφνικά αν δεν πάει κάτι καλά λέει η επιτροπή τα χαρτιά ελέγχθηκαν τις οικονομικές προσφορές θα τις ανοίξουμε μετά από 3 μέρες ή μια εβδομάδα. ….όλοι αυτή τσιμπάνε ψίχουλα αλλά τσιμπάνε και ανήκουν στη βαλτοποίηση…
    Πως ανακαλύπτεις ένα κομματόσκυλο εκτελεστή των υποθέσεων κλοπής κρατικού χρήματος ?…Δεν έχει ψηφιστεί ποτέ, τον γλύφουν όλοι και χωρίς να είναι τίποτα έχει μεγάλο γραφείο και εκβιαστική πρόσβαση παντού.
    Δημόσια κτήρια και ΑΕ με την βαλτοποίηση δίνονται συνέχεια στους ίδιους εδώ και 20 χρόνια ακριβώς.
    ΑΝΑΞιόπιστες εταιρείες που αλλάζουν ονόματα σαν τσιγαρόχαρτα και εισπράττουν στα έτη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Με θέσεις εργασίες μειωμένες των πραγματικών συμβάσεων για να καταλήγουν στα κομματόσκυλα σε ρευστότητα ως αντάλλαγμα. Κατασκευαστικές και παροχές με το δάχτυλο.
    Πότε μπορείς να πιάσεις ένα εργολάβο σε κακή λειτουργία να κλέβει και πότε ένα κρατικό υπάλληλο ?…..άμεσα, τώρα αμέσως και αύριο,απλά να έχεις 10 κιλά …και τον καλύτερο δικηγόρο δίπλα σου ή να ξέρεις καλά δικαιώματα του πολίτη, εργολαβικά τερτίπια διαγωνισμών ή εργασιακά δικαιώματα και να μην μιζάρεσαι γιατί θα δεχτείς πρόταση πολύ γρήγορα αν αντέξεις τον εκφοβισμό. Πολλοί κάνανε τέτοιες καριέρες.
    Αναξιόπιστες εταιρείες που καλλιεργημένες από τη βαλτοποίηση.

    Φιλίες που δίνουν χρηματοδότηση για να κουβαλάνε παιδικές ψυχές με ΑΕ και σε αντάλλαγμα εργασία .
    Χατίρια επαναλαμβανόμενα.
    όποιος νομίζει ότι τελείωσε το πανηγύρι γελάστηκε , υπάρχουν εργολάβοι που εκτελούν αποστολές συντήρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης