Οι εργαζόμενοι της ΤΡΙΚΚΗ υπέρ της διοίκησης Reviewed by Momizat on . Νέα δεδομένα στα του Εργοστασίου Γάλακτος   Μπορεί ο Αχ. Λιούτας να απέσυρε την πρότασή του για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Εργοστάσιο Γάλακτος, αλλά οι Νέα δεδομένα στα του Εργοστασίου Γάλακτος   Μπορεί ο Αχ. Λιούτας να απέσυρε την πρότασή του για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Εργοστάσιο Γάλακτος, αλλά οι Rating: 0

Οι εργαζόμενοι της ΤΡΙΚΚΗ υπέρ της διοίκησης

Οι εργαζόμενοι της ΤΡΙΚΚΗ υπέρ της διοίκησης

Νέα δεδομένα στα του Εργοστασίου Γάλακτος

 

Μπορεί ο Αχ. Λιούτας να απέσυρε την πρότασή του για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Εργοστάσιο Γάλακτος, αλλά οι εργαζόμενοι τον στηρίζουν. Όχι μόνο στο θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και γενικά, το εργοστάσιο. Με χθεσινή τους, ομόφωνη απόφαση, στη συνέλευσή τους, αποφάσισαν να ταχθούν στο πλευρό της διοίκησης. Ισως, όμως, δεν ήξεραν για την απόφαση του δικαστηρίου για την ΕΑΣΤ, αναφορικά με το βαμβάκι ή να γνώριζαν και να θέλησαν να στηρίξουν γενικότερα την Ενωση. Ετσι κι αλλιώς, το θέμα είναι σοβαρό, αφού έχει και πολιτικές διαστάσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμη φανεί. Μόνο η ΠΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση για το εργοστάσιο, ενώ τα άλλα κόμματα σιωπούν. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργεί σαν να μην υπάρχει ζήτημα. Και εδώ φαίνεται η σχεδόν πλήρης απουσία του από την αγροτιά, προς την οποία δεν έχει προς το παρόν κάνει βήματα προσέγγισης. Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Να στηρίξει το αίτημα που έχει υποβληθεί κατόπιν εισήγησης της Υπηρεσίας, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργοστασίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συμμεριζόμενο απόλυτα τους λόγους για τους οποίους προτείνεται αυτή
2.  Να καλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Σ. Τρικάλων να συμμεριστούν αυτούς τους λόγους και να συναινέσουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν την επίθεση που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα το «ΤΡΙΚΚΗ» και δηλώνουν  ότι οποιαδήποτε προσπάθεια που ως στόχο έχει να το πλήξει για να εξυπηρετηθούν άλλα συμφέροντα, θα τους βρει δυναμικά απέναντι».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή