"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.8 C
Trikala

Οι Ηλεκτρολόγοι του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στην Κύπρο με το πρόγραμμα Erasmus+

Σχετικά άρθρα

lafarm

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ δεκατέσσερις μαθητές του τομέα Ηλεκτρολογίας του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων συμμετείχαν σε σχέδιο εγκεκριμένου προγράμματος Erasmus+ KA1 με τίτλο «SMART BUILDINGS AND ENERGY MANAGEMENT SYSTEMS» από 18/2 έως 5/3/2017 με σκοπό  την κατάρτιση των συμμετεχόντων στα συστήματα ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων και στις δυνατότητες που αυτά δίνουν στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Στους στόχους του σχεδίου ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους κανόνες που αφορούν στην διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα, η απόκτηση εξειδικευμένης εμπειρίας μέσω εκπαίδευσης με επισκέψεις σε έργα του είδους αυτού και η δημιουργία ενός εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού οι οποίοι και θα ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες “προκλήσεις”.

EPAL HLEK 1

Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε περιελάμβανε έναν συνδυασμό θεωρητικής κατάρτισης στην έδρα του οργανισμού υποδοχής και στοχευμένων Study Visits σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και σχολεία.

Ακόμη,  οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν διάφορες πόλεις της Κύπρου όπως τη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και να γνωρίσουν διάφορα ιστορικά σημεία και χώρους πολιτισμού του μαρτυρικού νησιού αλλά και να απολαύσουν τον περίπατό τους στις όμορφες  παραλίες και να γευτούν την κυπριακή κουζίνα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές της Β’ και Γ’ Τάξης του τομέας Ηλεκτρολογίας  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝ, ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΚΟΥΣΔΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΛΑΚΙΑΣ  ΗΛΙΑΣ και ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές του τομέα Ηλεκτρολογίας  του σχολείου Θεοφάνης Μαυρόπουλος, Μαρία Ρέμπελου, Γεώργιος Λιάμης και ο διευθυντής  Νικόλαος Ντόγκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης