Οι Ηπειρώτες στηρίζουν Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Την Πρόεδρο κα. Νίκη Χύτα, τη Γενική Γραμματέα κα. Αθηνά Οικονόμου και τον Ταμεία κ. Παναγιώτη Φλώρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων υποδέχθηκε στο γραφείο τ Την Πρόεδρο κα. Νίκη Χύτα, τη Γενική Γραμματέα κα. Αθηνά Οικονόμου και τον Ταμεία κ. Παναγιώτη Φλώρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων υποδέχθηκε στο γραφείο τ Rating: 0

Οι Ηπειρώτες στηρίζουν Θανάση Λιούτα

Οι Ηπειρώτες στηρίζουν Θανάση Λιούτα

Την Πρόεδρο κα. Νίκη Χύτα, τη Γενική Γραμματέα κα. Αθηνά Οικονόμου και τον Ταμεία κ. Παναγιώτη Φλώρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας με τους οποίους είχε μια εγκάρδια συζήτηση.

Ο κ. Λιούτας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις σημαντικές δραστηριότητες του Συλλόγου Ηπειρωτών και συνεχάρη  τόσο την ακούραστη  Πρόεδρο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης για το σημαντικό έργο τους.  Μίλησε για τους ιδιαίτερους δεσμούς που τον συνδέουν με την Ήπειρο  και την αγάπη που τρέφει για τους Ηπειρώτες. Από την πλευρά τους τα μέλη του Συλλόγου δήλωσαν τη στήριξή τους στον κ. Λιούτα, ως ένα νέο άνθρωπο της παραγωγής και της δημιουργίας που έχει τις ικανότητες να εκπροσωπήσει δυναμικά την ελληνική περιφέρεια στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή