Οι Καρδιτσιώτες αγκαλιάζουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Οι Καρδιτσιώτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψηφίου ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα τον δικό τους άνθρωπο. Τον γεωπόνο, τον παραγωγό από τα Σερβωτά που δίνει κι α Οι Καρδιτσιώτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψηφίου ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα τον δικό τους άνθρωπο. Τον γεωπόνο, τον παραγωγό από τα Σερβωτά που δίνει κι α Rating: 0

Οι Καρδιτσιώτες αγκαλιάζουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Οι Καρδιτσιώτες αγκαλιάζουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Οι Καρδιτσιώτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψηφίου ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα τον δικό τους άνθρωπο. Τον γεωπόνο, τον παραγωγό από τα Σερβωτά που δίνει κι αυτός αγώνα για να παράξει  ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η θεσσαλική γη.

Αυτό διαπιστώνεται στις επαφές του κ. Λιούτα με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Καρδίτσας αλλά και με τους απλούς πολίτες. Οι επαφές αυτές είναι σχεδόν καθημερινές. Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε  τη  διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντία Δάλλα, την προϊσταμένη  κα. Ελένη Μπακατσή και τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ Καρδίτσας, τον συνάδερφό του πρόεδρο κ. Κώστα Κυρίτση και μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Καρδίτσας, αλλά και τον πρόεδρο κ. Κώστα Αντωνόπουλο και μέλη του τοπικού Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού. Οι επαφές με τους θεσμικούς εκπροσώπους αλλά και με τους πολίτες της Καρδίτσας όπως και όλης της Θεσσαλίας θα είναι συνεχείς μέχρι τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, προκειμένου να γίνει πράξη το μήνυμα: Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.

 

lioutas_kard lioutas_kard2

Αφήστε το σχόλιο σας