Οι Καρυές τιμούν σήμερα και αύριο τον Άγιο Διονύσιο Reviewed by Momizat on . Ο Ιερος Ναός Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων γιορτάζει και πανηγυρίζει την μνήμη του Αγίου Διονυσίου  οπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά εμβαδα του Αγίου Διονυσ Ο Ιερος Ναός Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων γιορτάζει και πανηγυρίζει την μνήμη του Αγίου Διονυσίου  οπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά εμβαδα του Αγίου Διονυσ Rating: 0

Οι Καρυές τιμούν σήμερα και αύριο τον Άγιο Διονύσιο

Οι Καρυές τιμούν σήμερα και αύριο τον Άγιο Διονύσιο

Ο Ιερος Ναός Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων γιορτάζει και πανηγυρίζει την μνήμη του Αγίου Διονυσίου  οπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά εμβαδα του Αγίου Διονυσίου εκ Ζακύνθου του θαυματουργού .Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών είναι σήμερα Σάββατο 16Δεκεμβρίου μέγας πανηγυρικός εσπερινός 5.30μ.μ. Ιερά λιτανεία στην κεντρική πλατεία της συνοικίας με αρτοκλασία και θείου κηρύγματος . Αύριο Κυριακή 17Δεκεμβρίου 10.30π.μ. πανηγυρική θεία λειτουργία μετα αρτοκλασίας κ θείου κηρύγματος και το ιερό ύψωμα του Αγίου Διονυσίου εκ Ζακύνθου .Την ίδια μέρα απόγευμα κ ώρα 5.30μ.μ.Ιερά παράκληση του Αγίου και συνεχεία το ιερό ευχέλαιο.

Σχόλια (1)

  • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

    Και για όποιον δεν κατάλαβε τι είναι η ” Ιερά εμβαδα”, να τον πληροφορήσω οτι είναι μια απο τις παντόφλες του αγίου. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι. Και περισσότερο να ντρέπονται αυτοί που ακμεταλλεύονται την αγαθή πίστη του θεολογικά απαίδευτου ποιμνίου. Μεσσαιωνικά απομεινάρια και σκοταδιστικά κατάλοιπα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή