Οι Κινέζοι εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές Reviewed by Momizat on . Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προκάλεσε η απόφαση πέντε ιδιοκτητών, ισάριθμων κινεζικών εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της Λάρισας, να Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προκάλεσε η απόφαση πέντε ιδιοκτητών, ισάριθμων κινεζικών εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της Λάρισας, να Rating: 0

Οι Κινέζοι εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

Οι Κινέζοι εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προκάλεσε η απόφαση πέντε ιδιοκτητών, ισάριθμων κινεζικών εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της Λάρισας, να λειτουργήσουν χθες Κυριακή.

Δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων επί της οδού Κύπρου και άλλοι τρεις επί της οδού Παναγούλη άνοιξαν χθες Κυριακή, αιφνιδιάζοντας τον εμπορικό κόσμο που ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και το περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την εξέλιξη.

«Τα καταστήματα, τόνισε στην «Ε.τ.Δ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Γιώργος Τσαπλές, άνοιξαν χωρίς άδεια, παράνομα, καθώς αυτή η Κυριακή δεν περιλαμβάνεται στις επτά που προβλέπει ο νόμος».

«Ενημερώσαμε, πρόσθεσε ο κ. Τσαπλές, τόσο τον περιφερειάρχη Κων. Αγοραστό όσο και την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου τα καταστήματα να κλείσουν αμέσως» όπως και συνέβη με την παρέμβαση της αστυνομίας χθες το μεσημέρι. Ο κ. Τσαπλές πρόσθεσε ότι σήμερα Δευτέρα, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας θα καταθέσει υπόμνημα στους εμπλεκόμενους φορείς με αφορμή το χθεσινό περιστατικό, προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή