Οι “λαοπατέρες” Ούτρας – Κουτσονάσιος και οι σκέψεις για μια «μονομαχία» στο ξακουστό Γαρδίκι Reviewed by Momizat on . Κώστας Ούτρας και Γιάννης Κουτσονάσιος στέλνουν περήφανο χαιρετισμό στους απανταχού Γαρδικιώτες και ετοιμάζονται για αγώνα ζωής ή θανάτου . Μαραβικός ο πρώτος , Κώστας Ούτρας και Γιάννης Κουτσονάσιος στέλνουν περήφανο χαιρετισμό στους απανταχού Γαρδικιώτες και ετοιμάζονται για αγώνα ζωής ή θανάτου . Μαραβικός ο πρώτος , Rating: 0

Οι “λαοπατέρες” Ούτρας – Κουτσονάσιος και οι σκέψεις για μια «μονομαχία» στο ξακουστό Γαρδίκι

Οι “λαοπατέρες” Ούτρας – Κουτσονάσιος και οι σκέψεις για μια «μονομαχία» στο ξακουστό Γαρδίκι

Κώστας Ούτρας και Γιάννης Κουτσονάσιος στέλνουν περήφανο χαιρετισμό στους απανταχού Γαρδικιώτες και ετοιμάζονται για αγώνα ζωής ή θανάτου .

Μαραβικός ο πρώτος , Χηρικός ο δεύτερος , καραδεξιοί και οι δύο. Δεν έχουν αφήσει παππού για παππού και γιαγιά για γιαγιά, μέχρι και παντρειές τάζουν .

Ο Κουτσονάσιος πυροβολάει στον αέρα ενώ ο Ούτρας βάζει μόνο τρακατρούκες .

Ο γιατρός υπόσχεται αν βγει ο Χήρας να περπατήσει στα κάρβουνα σαν αναστενάρης ενώ ο Ούτρας αν ξεπεράσει σε ψήφους τον Κουτσονάσιο θα περιφέρει την εικόνα της Παναγιάς κάθε βδομάδα γύρω γύρω από το χωριό.

Υποθέτω πως το δίλημμα για τους Γαρδικιώτες στις εκλογές θα είναι «Ούτρας ή Κουτσονάσιος»….

Αυτά παθαίνει ο Ούτρας που δεν ήθελε τον γιατρό στην παράταξη του Μαράβα και τον ανάγκασε να μεταναστεύσει στην παράταξη του Χήρα.

200 χρόνια μετά τον Διαφωτισμό, εμείς συζητάμε ακόμα αν θα βγει ο ένας ή ο άλλος , λες και έχει καμιά σημασία.

Και καλή σας ώρα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή