Οι Λαρισαίοι θα μάθουν την… κεφαλογραβιέρα Reviewed by Momizat on . Με τη διανομή 16 τόνων κεφαλογραβιέρας σε φορείς του νομού συνεχίστηκε το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέ Με τη διανομή 16 τόνων κεφαλογραβιέρας σε φορείς του νομού συνεχίστηκε το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέ Rating: 0

Οι Λαρισαίοι θα μάθουν την… κεφαλογραβιέρα

Οι Λαρισαίοι θα μάθουν την… κεφαλογραβιέρα

Με τη διανομή 16 τόνων κεφαλογραβιέρας σε φορείς του νομού συνεχίστηκε το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παρουσία και του διευθυντή κ. Παναγιώτη Καλφούντζου.

Οι εκπρόσωποι των δικαιούχων 36 φορέων τα παρέλαβαν προκειμένου μέσα στις προσεχείς ημέρες να τα διανείμουν στα μέλη τους.

Περίπου 26.000 συμπολίτες μας θα παραλάβουν βασικά είδη διατροφής, όπως ζυμαρικά, τυρί φέτα, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα και ελαιόλαδο.

΄Ηδη πραγματοποιήθηκε η διανομή των ζυμαρικών και έπονται τα υπόλοιπα προϊόντα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Λάρισας έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας.
(Από τη ΠΕ Λάρισας)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή