Οι μαθητές θα καθαρίσουν τα πάντα στα Τρίκαλα; Reviewed by Momizat on . Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η Δημοτική αρχή ανακοινώνει το πρόγραμμα των αρχικών δράσεων των σχολείων στα πλαίσια  της Διεθνούς Εθελοντικής  Καμπάνιας Καθαρισμού μ Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η Δημοτική αρχή ανακοινώνει το πρόγραμμα των αρχικών δράσεων των σχολείων στα πλαίσια  της Διεθνούς Εθελοντικής  Καμπάνιας Καθαρισμού μ Rating: 0

Οι μαθητές θα καθαρίσουν τα πάντα στα Τρίκαλα;

Οι μαθητές θα καθαρίσουν τα πάντα στα Τρίκαλα;

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η Δημοτική αρχή ανακοινώνει το πρόγραμμα των αρχικών δράσεων των σχολείων στα πλαίσια  της Διεθνούς Εθελοντικής  Καμπάνιας Καθαρισμού με τίτλο «Let’s do it Greece 2014» που ξεκινά τη Δευτέρα  στις 31/3/2014 και τελειώνει την Παρασκευή 4/4/2014 . Στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου οι συμμετοχές των σχολείων και οι χώροι καθαρισμού, έχουν ως κάτωθι:

 

Δευτέρα      31-3-2014 Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Στο χώρο της πλατείας και του σχολείου
Τρίτη             1-4-2014 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων Στο πάρκο του Ματσόπουλου
Τετάρτη       2-4-2014 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων Στο χώρο του οθωμανικού τεμένους (τζαμί)
Πέμπτη        3-4-2014 2ο Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων Στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου
Παρασκευή 4-4-2014 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων Στο μονοπάτι του Φρουρίου
Παρασκευή 4-4-2014 Δημοτικό σχολείο Μεγαλοχωρίου Στο χώρο του σχολείου και πέριξ της περιοχής

 

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή στις  6 Απριλίου 2014στο λόφο του προφήτη Ηλία με ώρα συνάντησης στις 8.00 π.μ. και σημείο συνάντησης το χώρο της παιδικής χαράς.

Καλούνται όλοι οι φορείς, οι σύλλογοι, οι εθελοντικές οργανώσεις, οι ΜΚΟ, οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές, πολίτες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση με το σύνθημα

«Συντονιζόμαστε μία μέρα το χρόνο και τις άλλες τριακόσιες εξήντα τέσσερις  συνεργαζόμαστε».

Αυτά αναφέρει το δελτίο Τύπου. Αλλά θα ήταν θετικό, να μην αναμένει καμία δημοτική αρχή τέτοιες εβδομάδες δραστηριοποίησης και να έχει εξοπλισμό και προσωπικό για συνεχή καθαρισμό των δημόσιων χώρων. Ο εθελοντισμός, εξάλλου, έχει αλλάξει ουσιαστικά έννοια.

Αφήστε το σχόλιο σας