Οι νέες συζητήσεις Δημ. Παπαστεργίου – υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο Reviewed by Momizat on . Στον… πυρετό της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του κινείται πλέον ο υπ. Δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο, μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ο Στον… πυρετό της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του κινείται πλέον ο υπ. Δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο, μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ο Rating: 0

Οι νέες συζητήσεις Δημ. Παπαστεργίου – υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο

Οι νέες συζητήσεις Δημ. Παπαστεργίου – υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο

Στον… πυρετό της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του κινείται πλέον ο υπ. Δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο, μέχρι το τέλος του μήνα να έχει οριστικοποιήσει τον βασικό κορμό των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν στις εκλογές του Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιό του αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους με όρεξη για καινούργια πράγματα, χωρίς απαραίτητα προηγούμενη εμπειρία στα κοινά. Άλλωστε αυτό αποτέλεσε και το βασικό του επιχείρημα κατά την παρουσίαση του εγχειρήματός του πριν από περίπου ένα μήνα.

Επειδή, πάντως, ο 40χρονος υποψήφιος δήμαρχος δείχνει να ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι, επιλεκτικά προσεγγίζει και ανθρώπους με εμπειρία, που η μέχρι τώρα πορεία τους στα κοινά έχει – κατά κοινή ομολογία – θετικό πρόσημο.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού με την Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη και φιλική παρέα επιβεβαιώνοντας κατά τα φαινόμενα, τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται «πολύ κοντά», σε ένα ψηφοδέλτιο που δεν έχει όντως κομματικό στίγμα.

Μάλλον έτσι εξηγείται το γεγονός ότι πρόσφατα τον εντοπίσαμε να συζητά και με τον τ. αντινομάρχη Χρήστο Αναστασίου, με τον οποίο επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει την κοινή τους σύμπλευση.

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω, τον βρήκαμε το πρωί της Κυριακής στο τηλέφωνο. Βρισκόταν στην περιφέρεια του Δήμου, αφού πλέον εντατικοποιεί τις επαφές του και στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων. «Τα πράγματα πάνε καλά» μας είπε. «Ονόματα και επιβεβαιώσεις σύντομα».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ψηφοδέλτιο – όπως γράψαμε πριν 20 ημέρες – αναμένεται να στελεχώσουν και οι:

Μπάρδας Μιχάλης – Οικονομολόγος

Ανθόπουλος Λεωνίδας – Καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας

Σακελλαρίου Παναγιώτης – Υπεύθυνος δικτύου ΤΕΦΑΑ

Γούλας Χρήστος – Ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας

Κυρίτσης Χρυσόστομος – Οικονομολόγος – Marketing

Ντιντής Θανάσης – Ηλ. Μηχανικός

Λάππας Μιχάλης – Οδοντίατρος

Βασταρούχας Δημήτρης – Τεχν. προϊστάμενος ΟΤΕ

Παπασίκας Θωμάς – Στρατιωτικός ε.α.

 

Αφήστε το σχόλιο σας