Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης επισκέφθηκε τα Τρίκαλα – Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού Reviewed by Momizat on . Κώστας Κωστούλας Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού. Το έργο του είναι βαθιά ριζωμένο την καρδιά και το νου. Ακούγεται στους δρόμους Κώστας Κωστούλας Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού. Το έργο του είναι βαθιά ριζωμένο την καρδιά και το νου. Ακούγεται στους δρόμους Rating: 0

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης επισκέφθηκε τα Τρίκαλα – Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης επισκέφθηκε τα Τρίκαλα – Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού

Κώστας Κωστούλας

Οι νότες του Μίκη ήταν οι σταγόνες αίματος και ιδρώτα του λαού.

Το έργο του είναι βαθιά ριζωμένο την καρδιά και το νου.

Ακούγεται στους δρόμους, εκεί όπου κρίνεται το δίκαιο.

Πολυαγαπημένε Μίκη όλων των Ελλήνων σε ευχαριστούμε γιατί δεν μας πηγές απλά λίγο ψηλότερα αλλά μας έφτασες στον ουρανό δίνοντας αξία και πνοή στα όνειρα και τα πιστεύω μας.

Έφυγες και μας άφησες έναν πλούτο μουσικής. Είμαστε ευγνώμονες για τη σημαντική σου παρακαταθήκη. Η μουσική σου θα ζει αιώνια.

Ακόμη θυμάμαι την τελευταία συναυλία που διοργανώθηκε, από την Τασία Κασιώλα, παρουσία του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη στα Τρίκαλα το 2004.

Είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια και τελικά αποφασίστηκε να ανοίξουν οι πόρτες ώστε να μπει όλος ο κόσμος που περίμενε για να θαυμάσει από κοντά το εμβληματικό έργο του οικουμενικού και ανυπέρβλητου Έλληνα δημιουργού.

Δεν γινόταν και αλλιώς, ο Μίκης ανήκε και θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Μίκη της καρδιά μας καλό σου ταξίδι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή