"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Οι «ΟΝΑΡ» μάγεψαν το κοινό στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Φαρκαδόνας με την παράσταση «Ποια Ελένη;»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον παιδικό αυθορμητισμό, με το ταλέντο της εφηβείας και της νεότητας 6 παιδιά και 12 έφηβοι ανέδειξαν το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο επί σκηνής. Απέδειξαν ότι τα όνειρα γίνονται πράξη, έστω και με την υπογραφή του ερασιτέχνη. Εξάλλου ας μην ξεχνούμε πως όλοι κάποια στιγμή κυνηγήσαμε το όνειρο έστω και ερασιτεχνικά. Η προσπάθεια είναι αυτή που πάντα μετράει.

 

Και η προσπάθεια των παιδιών και των εφήβων που αποτελούν την θεατρική ομάδα «ΟΝΑΡ» του Ζάρκου μετράει πολύ την τελευταία διετία. Κι αυτό διαφαίνεται, αφενός από το αγκάλιασμα των εμφανίσεων αυτών των παιδιών, αφετέρου από το ζεστό χειροκρότημα που λαμβάνουν επί σκηνής.

Ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα που ακούστηκε το βράδυ της Δευτέρας από άκρη σε άκρη της Φαρκαδόνας, μετά τη ζωντανή εμφάνιση της ομάδας στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, όπισθεν του Δημαρχείου.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση των παιδιών και των εφήβων, στην πρώτη παράσταση που δόθηκε στο Ζάρκο και στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου, ομάδα των «ΟΝΑΡ» έδωσε μια νέα ξεχωριστή παράσταση που γέμισε ασφυκτικά το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στο κοινό.

Με το ταλέντο να ξεχειλίζει, την παιδική αθωότητα να δημιουργεί χαμόγελα στο κοινό, και το εφηβικό μεράκι για την Τέχνη και τη δημιουργία, μακριά από εκείνα που εγκλωβίζουν τους νέους στο σπίτι, στην καφετέρια, στην αποξένωση, η ομάδα παρουσίασε το θεατρικό έργο  «Ποια Ελένη», κωμωδία των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου που διασκευάστηκε και προσαρμόστηκε στο δυναμικό της ομάδας από την υπεύθυνη κα Χαρά Γκιμίση.

Μια παράσταση εντυπωσιακή και αιχμηρή, που προκάλεσε γέλιο και διασκέδαση από τους σπαρταριστούς και καυστικούς διαλόγους, ενώ ο σύγχρονος λόγος και οι ευφυείς ατάκες προσέφεραν γέλια δακρύων.

Ιδιαίτερη συγκίνηση τόσο στο κοινό, όσο και στα μέλη της θεατρικής ομάδας προκάλεσε το κλείσιμο της παράστασης. Η συγκεκριμένη θα αποτελέσει την τελευταία του φετινού καλοκαιριού, καθώς σε λίγο χρονικό διάστημα ξεκινούν τα σχολεία και η μελέτη. Σαφώς οι «ΟΝΑΡ» θα σβήσουν. Θα συνεχίσουν και θα «χτυπήσουν» με νέα παράσταση την επόμενη χρονιά, καθώς όπως όλοι ξέρουμε…«Το όνειρο δεν σβήνει ποτέ». Πόσο μάλλον το παιδικό και το εφηβικό που δίνει σε όλους μας την χαμένη αισιοδοξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης