Οι Παπανδρεϊκοί ζήτησαν τη βοήθεια Μεγαλοδύναμου Reviewed by Momizat on . Τη βοήθεια του Θεού αναζήτησαν τα πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα. Γι αυτό Σωτήρης Μπλέτσας και Θανάσης Τσιάρας, προσέτρεξαν να ζητήσουν την ευ Τη βοήθεια του Θεού αναζήτησαν τα πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα. Γι αυτό Σωτήρης Μπλέτσας και Θανάσης Τσιάρας, προσέτρεξαν να ζητήσουν την ευ Rating: 0

Οι Παπανδρεϊκοί ζήτησαν τη βοήθεια Μεγαλοδύναμου

Οι Παπανδρεϊκοί ζήτησαν τη βοήθεια Μεγαλοδύναμου

Τη βοήθεια του Θεού αναζήτησαν τα πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα.

Γι αυτό Σωτήρης Μπλέτσας και Θανάσης Τσιάρας, προσέτρεξαν να ζητήσουν την ευλογία του πρωτοσύγκελου Αλέξιου Κανίνα, παρακαλώντας τον να πει μια ευχή για τον ΓΑΠ και το μέλλον του στη πολιτική ζωή του τόπου.

Επίσης ζήτησαν από τον Μεγαλοδύναμο να βρεθεί Παπανδρεϊκός για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου για να κοντράρει τον Γιώργο Οικονόμου.

Aν δεν εισακουστούν οι προσευχές τους είναι αποφασισμένοι να γίνουν στυλίτες μοναχοί, να απομονωθούν επάνω σε στύλους , ο Μπλέτσας στο Γαρδίκι και ο Τσιάρας στα Χάσια.  

Έχουμε τελικά να δούμε ακόμη πολλά σ`αυτή τη ζωή, που είναι γεμάτη εκπλήξεις. Τουλάχιστον δεν πλήττουμε..

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  ¨Έχω μια απορία, την ευλογία από τον πρωτοσύγκελο ως εκπρόσωπου του θεού επί της γης τη ζήτησαν και οι δεξιοί της ΝΔ και βεβαίως, βεβαίως! την έδωσε.
  Τώρα τη ζήτησαν και οι Πασόκοι, τελικά στην εν λόγω ευχή, ποιους από του δύο εύχεται να νικήσουν, γιατί αν εύχεται για τους Νεοδημοκράτες, ασφαλώς θα πρέπει να χάσουν οι Πασόκοι.
  Τελικά μήπως μας δουλεύουν ασύστολα όλοι…..

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή