Οι παραγωγοί της Πιερίας στο πλευρό του υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Οι νέοι άνθρωποι της πραγματικής παραγωγής και της δημιουργίας απ’ όλη την Ελλάδα, στο πλευρό του Θανάση Λιούτα.  Ο γεωπόνος- παραγωγός και υποψήφιος ευρωβουλευ Οι νέοι άνθρωποι της πραγματικής παραγωγής και της δημιουργίας απ’ όλη την Ελλάδα, στο πλευρό του Θανάση Λιούτα.  Ο γεωπόνος- παραγωγός και υποψήφιος ευρωβουλευ Rating: 0

Οι παραγωγοί της Πιερίας στο πλευρό του υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Οι παραγωγοί της Πιερίας στο πλευρό του υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Οι νέοι άνθρωποι της πραγματικής παραγωγής και της δημιουργίας απ’ όλη την Ελλάδα, στο πλευρό του Θανάση Λιούτα.  Ο γεωπόνος- παραγωγός και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λιούτας επισκεπτόμενος την Πιερία συναντήθηκε με ανθρώπους της πραγματικής παραγωγής, όπως τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας κ. Δημήτρη Δαλαμήτρα, τον Βασίλη Σάββα, γεωπόνο, παραγωγό και υπάλληλο του  καπνικού συνεταιρισμού Λόφου-Μηλιάς, αλλά και με απλούς παραγωγούς της περιοχής στους χώρους εργασίας τους (περιβόλια, θερμοκήπια) στα χωριά  με τους οποίους είχε  μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για την ανάγκη να αποκτήσουν οι νέοι παραγωγοί, που ενάντια σε αντιξοότητες επιμένουν παραγωγικά, τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Οι παραγωγοί της περιοχής δήλωσαν τη στήριξή τους στον Θανάση Λιούτα.  Υπογράμμισαν ότι στα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, εκεί που λαμβάνονται οι κρισιμότερες αποφάσεις για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας,  θα πρέπει να εκπροσωπηθούν  γνήσια, από ένα πραγματικά δικό τους άνθρωπο. Ο κ. Λιούτας τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους και τόνισε πως αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος της καθόδου του στις ευρωεκλογές. Η ειλικρινής διάθεση να  εκφράσει τους ανθρώπους της γενιάς τους. Τους νέους παραγωγούς και όχι μόνο, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή