Οι πιο παράδοξες κλοπές σε Βόλο και Λάρισα Reviewed by Momizat on . Μερικές φορές λες "μα, καλά, τι τους έπιασε"; Οντως, απορείς με τα όσα κλέβουν μερικοί. Σήμερα στον Βόλο για παράδειγμα, συνελήφθη τα χαράματα από αστυνομικούς Μερικές φορές λες "μα, καλά, τι τους έπιασε"; Οντως, απορείς με τα όσα κλέβουν μερικοί. Σήμερα στον Βόλο για παράδειγμα, συνελήφθη τα χαράματα από αστυνομικούς Rating: 0

Οι πιο παράδοξες κλοπές σε Βόλο και Λάρισα

Οι πιο παράδοξες κλοπές σε Βόλο και Λάρισα

Μερικές φορές λες “μα, καλά, τι τους έπιασε”; Οντως, απορείς με τα όσα κλέβουν μερικοί. Σήμερα στον Βόλο για παράδειγμα, συνελήφθη τα χαράματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας
67χρονος ημεδαπός για κλοπή.
Τι έκλεψε όμως ο 67χρονος; Σύμφωνα με την Αστυνομία, εισήλθε σε αύλειο χώρο επιχείρησης και αφαίρεσε
επτά (07) εξατμίσεις, όμως κατά την αποχώρηση του έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Μα, τι θα τις έκανε επτά εξατμίσεις; Πόσα αυτοκίνητα έχει; Κι αν έχει επτά, δεν έχει χρήματα για εξατμίσεις; Κι όλες μαζί χάλασαν ή είπε να έχει απόθεμα; Εκτός κι αν είναι ανταγωνιστής και ήθελε να του κάνει ζημιά.
Φυσικά, οι εξατμίσεις  αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Αμ το άλλο;
Συνελήφθησαν, λέει η Αστυνομία, χθες (11.07.2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 59 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Τι κλοπή; Κρατηθείτε: οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν διότι αφαίρεσαν είκοσι έξι (26) κυβόλιθους από πεζοδρόμιο, τους οποίους τοποθέτησαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.
Εντάξει, παραδίνομαι! Μα, κυβόλιθους; Κατασκεύαζαν διάδρομο στο εξοχικό του ενός και σκέφτηκαν να μην πληρώσουν, αλλά να ολοκληρώσουν τον διάδρομο με “δανεισμό”; Ήθελαν να τους πουλήσουν; Αγνωστο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Για να δούμε, τι θα μάθουμε και για τις δύο περιπτώσεις

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή