Οι πολιτικά κομβικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται η απόφαση της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα, αναφορικά με το αν και σε ποια παράταξη θα δώσει στήριξη για τις δημοτικές εκλογές. Είναι Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται η απόφαση της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα, αναφορικά με το αν και σε ποια παράταξη θα δώσει στήριξη για τις δημοτικές εκλογές. Είναι Rating: 0

Οι πολιτικά κομβικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Οι πολιτικά κομβικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται η απόφαση της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα, αναφορικά με το αν και σε ποια παράταξη θα δώσει στήριξη για τις δημοτικές εκλογές. Είναι προφανές ότι η συζήτηση γίνεται για τους Δημ. Παπαστεργίου και Χρ. Λάππα. Ανγωστο, όμως, τι θα επιλεγεί, καθώς θα πρέπει να υπάρχει προγραματική σύγκλιση, όπως ανέφερε η πρόσφατη απόφαση της ΔΗΜΑΡ και μέχρι στιγμής, άξονες προγράμματος υφίστανται μόνο από τον πρώτο. Πάντως το  θέμα του Δ. Τρικκαίων δεν είναι το μοναδικό που θα απασχολήσει τη Νοαρχιακή Συνέλευση. Στη Φαρκαδόνα, με τον Η. Καραμάνο να έχει δημοσίως θέσει υποψηφιότητα και το ΠΑΣΟΚ να μην υπάρχει ουσιαστικά επισήμως, παραμένει άγνωστο η βουλή του κόμματος. Οπως και στην Πύλη, όπου ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο συνδυασμοί, κυοφορείται ο τρίτος (των αντιδημάρχων και στελεχών), ενώ σε κανέναν από τους τρεις αυτούς Δήμους δεν τίθεται θέμα στήριξης ψηφοδελίτων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Κάτι που δεν θα συμβεί ούτε στην Καλαμπάκα, όπου η στήριξη στον Δ. Σακελλαρίου φαντάζει πιο σίγουρη, παρότι σε επίπεδο συγκλίσεων δεν θα ήταν έκπληξη μια στήριξη στη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία, αφού δεν αποτελείται μόνο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως, σε συνδυασμό με τις φήμες για την υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια, η στάση της ΔΗΜΑΡ φαίνεται να είανι πιο κοντά στον έτερο πόλο της επιδιωκόμενης κεντροαριστεράς – τουλάχιστον σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Αφήστε το σχόλιο σας