Οι πρώτες συμβάσεις με κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η e-Trikala A.E. δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της και εμπιστοσύνη στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις «ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και «ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και στο πλαίσιο Η e-Trikala A.E. δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της και εμπιστοσύνη στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις «ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και «ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και στο πλαίσιο Rating: 0

Οι πρώτες συμβάσεις με κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις στα Τρίκαλα

Οι πρώτες συμβάσεις με κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις στα Τρίκαλα

Η e-Trikala A.E. δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της και εμπιστοσύνη στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις «ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και «ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και στο πλαίσιο της λειτουργίας του “Μύλου των Ξωτικών”, προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων ανάθεσης έργου με τις δύο ΚΟΙΝΣΕΠ.

Οι δύο προαναφερόμενες Κοινωνικές Επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν μέσα από το πρόγραμμα «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» που συντονίζει η e-Trikala A.E., δραστηριοποιούνται στους τομείς της διαμόρφωσης & διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων πρασίνου και στην αισθητική ανάπλαση & συντήρηση κοινοχρήστων χώρων («ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΙΝΣΕΠ», στη φροντίδα και συνοδεία ατόμων και στον καθαρισμό δημοσίων & ιδιωτικών κτιρίων («ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ»).

Με την υπογραφή των συμβάσεων, οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις ανέλαβαν να παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες τους μέχρι τη λήξη του Μύλου, αναδεικνύοντας παράλληλα τον κοινωνικό τους χαρακτήρα.

Στη διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων παρευρέθηκαν από την πλευρά της e-Trikala A.E. ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ράπτης Οδυσσέας και ο Δ/ντής Ανάπτυξης κ. Βάλλας Γεώργιος, ενώ από την πλευρά των ΚΟΙΝΣΕΠ οι Πρόεδροι των Διοικουσών Επιτροπών κα Παππά Ευαγγελία (ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ) και κ. Σιδέρης Γεώργιος (ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ).

(Από την e-trikala)

Αφήστε το σχόλιο σας