Οι πρώτοι επισήμως υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου για “Επανεκκίνηση Τώρα!” Reviewed by Momizat on . Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο ένα δυναμικό αγώνα για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου Δήμου που θα βρεθεί Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο ένα δυναμικό αγώνα για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου Δήμου που θα βρεθεί Rating: 0

Οι πρώτοι επισήμως υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου για “Επανεκκίνηση Τώρα!”

Οι πρώτοι επισήμως υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου για “Επανεκκίνηση Τώρα!”

Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο ένα δυναμικό αγώνα για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου Δήμου που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στους κατοίκους της πόλης και των χωριών, έτοιμος να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται, να δημιουργήσει, να εμπνεύσει.

Σε μία εποχή όπου ο Δήμος έχει ανάγκη από νέες καινοτόμες προτάσεις, φρέσκες ιδέες και διάθεση για προσφορά, η «Επανεκκίνηση Τώρα» βγαίνει μπροστά με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, τις οποίες έχει ήδη κοινοποιήσει στη σελίδα του συνδυασμού www.trikalarestart.gr

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία των Τρικάλων και των χωριών, νέοι άνθρωποι αλλά και άνθρωποι με εμπειρία στα κοινά με κοινούς στόχους και όνειρα.

Η «Επανεκκίνηση τώρα» ξεκινά από σήμερα την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικάλων, ενώ σε επόμενη φάση θα παρουσιάσει τους υποψήφιους των τοπικών κοινοτήτων. Σκοπός του συνδυασμού δεν είναι να μπει σε ένα παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων ή σε μία πλειοδοσία ονομάτων. Αντίθετα θα παρουσιάζει 10 υποψήφιους κάθε φορά, μαζί με ορισμένα βιογραφικά τους στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρότερος υποψήφιος του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική κοινότητα Τρικάλων μόλις έκλεισε τα 21 ενώ ο μέσος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 44 χρόνια. Η κοινωνία πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές και πρόσωπα που τις υπηρέτησαν. Ζητά ανθρώπους με καθαρά βλέμματα που θα μιλήσουν θετικά, θα προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα και θα είναι σε θέση να τρέξουν για τα προβλήματα του Δήμου.

Δείτε τους!

 

 

 ADAMOS BASILIS Αδάμος Βασίλειος του Αθανασίου
Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.Είναι Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής  Ιωαννίνων. Φιλόλογος  στο 7ο Λύκειο Τρικάλων.

Ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Εστιαιώτιδας (1999-2000) προώθησε τον βοτανικό κήπο και τον συνεταιρισμό γυναικών σε συνεργασία με το ΚΕΝΑΚΑΠ.

Από το 2011 είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου

 ANASTASIOY XRHSTOS Αναστασίου Χρήστος του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1956 όπου και ζει μέχρι σήμερα.Είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων-Λογιστών.

Εργάζεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, πρώην Αντινομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Τρικάλων

 KALYBIOTH KATERINA Καλυβιώτη – Γκουμπέτη Αικατερίνη του Δημητρίου
Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Ριζαριό Τρικάλων.Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων.

Φοίτησε στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και σήμερα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία  ως Υπαρχιφύλακας.

Συμμετέχει ενεργά για πολλά χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λογγά Καλαμπάκας και παρακολουθεί στενά κάθε πολιτιστική δραστηριότητα.

 KYRITSHS TOMHS Κυρίτσης Χρυσόστομος (Τόμης) του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974.Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών  και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και σήμερα ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου.

Μέλος του ΔΣ της ΔΕΚΑ Τρικάλων και της «Αστικής Ανάπτυξης» ΑΕ.

Υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν.

 

 

 MHTSIADH BASILENA

 

Μητσιάδη Βασιλική-Ελένη (Βασιλένα) του Γεωργίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας.

Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μηχανικός.

Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Τρικκαίων και είναι μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων

 

 

 

 

 

 MOYLIOTAS GIORGOS

Μουλιώτας Γεώργιος του Αθανασίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1982.

Είναι πτυχιούχος τεχνικός αερίων καυσίμων.

Από το 2005 έως το 2009 εργάστηκε στην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης & Θεσσαλίας

Παράλληλα παρακολουθούσε Σχολές και σεμινάρια μαγειρικής.

Το 2010 δημιούργησε τη δική του εταιρία μαζικής εστίασης (catering) όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

   

 NAMINI ALEJIS

Νάμινι Αλέξιoς του Γεωργίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και ζει στα Τρίκαλα.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λάρισας.

Με την επιχείρηση «Ζωοκόμος» που διατηρεί, ασχολείται με αγροτικά project  και υποστηρίζει την καθετοποίηση του πρωτογενή τομέα, την προώθηση των αγροτικών προϊόντων της εταιρείας του σε Ελλάδα και εξωτερικό και τη σύνδεση του αγροτικού κεφαλαίου με τον Τουρισμό.

   

 NTINTHS SAKIS

Ντιντής Αθανάσιος του Θεοδώρου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ. Η/Υ στο Ε.Μ.Π. και θεωρεί τον εαυτό του από τους τυχερούς εκείνους Έλληνες που ασκούν το επάγγελμα που αγαπούν.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου μελετών και κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και έχει εκτελέσει μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

   

 SIAFH ANNY

Σιάφη Ιωάννα (Άννυ) του Αθανασίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1979.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ/Συγκοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΜΠ. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων. Ως νέος άνθρωπος αλλά και Συγκοινωνιολόγος, επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια δημιουργίας και καθιέρωσης όλων των υποδομών για μια βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη μας

   

 XLOROS NIKOS

Χλωρός Νικόλαος του Χρήστου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1954. Έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.

Είναι Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας και του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Διατέλεσε Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Καλυβίων, ενεργό μέλος πολλών αθλητικών σωματείων και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων. Υπήρξε Πρόεδρος της ομάδος ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Είναι ιεροψάλτης του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Βασιλικής από το έτος 2000.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή