Οι πρώτοι πιθανοί υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Η περίοδος των εορτών δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τον Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος κινείται ήδη για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του και από ότι μας έλεγα Η περίοδος των εορτών δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τον Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος κινείται ήδη για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του και από ότι μας έλεγα Rating: 0

Οι πρώτοι πιθανοί υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου

Οι πρώτοι πιθανοί υποψήφιοι με τον Δημ. Παπαστεργίου

Η περίοδος των εορτών δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τον Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος κινείται ήδη για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του και από ότι μας έλεγαν στενοί συνεργάτες του αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της trikkipress πολύ κοντά στο να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο είναι οι:

Μπάρδας Μιχάλης – Οικονομολόγος

Ανθόπουλος Λεωνίδας – Καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας

Σακελλαρίου Παναγιώτης – Υπεύθυνος δικτύου ΤΕΦΑΑ

Γούλας Χρήστος – Ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας

Κυρίτσης Χρυσόστομος – Οικονομολόγος – Marketing

Ντιντής Θανάσης – Ηλ. Μηχανικός

Λάππας Μιχάλης – Οδοντίατρος

Βασταρούχας Δημήτρης – Τεχν. προϊστάμενος ΟΤΕ

Παπασίκας Θωμάς – Στρατιωτικός εα.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί (γράφτηκε και στον Τύπο) το όνομα της Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη, χωρίς η ίδια να το έχει διαψεύσει.

Κύκλοι του συνδυασμού μιλάνε για έναν πρώτο πυρήνα 50 ατόμων με εξαιρετικά μικρό μέσο όρο ηλικίας, ανταγωνιστικό και πολυσυλλεκτικό. Τις τελευταίες ημέρες ο Δημ. Παπαστεργίου κινείται στην περιφέρεια και μετά τις γιορτές θα συναντηθεί και με ανθρώπους των χωριών του Δήμου, προκειμένου να βρει τους ανθρώπους που θα στηρίξουν την προσπάθειά του.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή