Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Στη μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Στη μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Rating: 0

Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον Δ. Τρικκαίων

Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον Δ. Τρικκαίων

Στη μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης τους πρώτους 90 υποψήφιους για το δημοτικό και τοπικά συμβούλια του δήμου.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βαγγέλης Μπούτας, αφού επίσης έγινε και η παρουσίαση 13 υποψηφιοτήτων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.

Ο Γιώργος Καϊκης στην ομιλία του επισήμανε:

Τη γενική γραμμή τοπικής διοίκησης που ακολούθησε η δημοτική αρχή υπηρετούν και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, οι διαχειριστές της οικονομίας της αγοράς, ανεξαρτήτως χρώματος και αυτοπροσδιορισμού. Ακομμάτιστοι ή αντιμνημονιακοί, αλλά πάντα εραστές της ΕΕ, των μνημονίων διαρκείας, παλιές καραβάνες ή νέοι – άφθαρτοι. Είναι μακρύς ο κατάλογος που αποτυπώνει την εικόνα και τα χιλιοειπωμένα κλισέ που προβάλουν αυτοί οι υποψήφιοι . Απέναντι στην εικονική πραγματικότητα του δημάρχου οι υποψήφιοι του νέου δικομματισμού παραθέτουν εκθέσεις ιδεών και προγράμματα προεκλογικής χρήσης. Η συμφωνία τους με το κυρίαρχο μοντέλο πολλές φορές τους οδηγεί σε αερολογίες και συνθήματα.

ls7Τι διαφορά έχει πχ ο κ. Παπαστεργίου όταν λέει ότι το χαράτσι της ΔΕΗ να αποδίδεται στο δήμο για ενίσχυση της χρηματοδότησης της τοπικής διοίκησης ; Όταν μιλά για την επαναφορά της ελεγχόμενης στάθμευσης. Αυτά κι αν είναι χαράτσια. Όταν είναι υπέρ της αλλαγή χρήσης γης για να αλωνίζουν οι επενδυτές στις ΑΠΕ. Όταν μιλάει για στήριξη επιχειρηματικότητας εννοώντας τη σύμπραξη δημόσιου –ιδιωτικού τομέα. Όταν προτείνει για την καταπολλεμηση της ανεργίας τις Κοινσέπ , δηλαδή τη μηχανή ανακύκλωσης της ανεργίας. Όταν μιλάει για την αναζήτηση χορηγών για την υιοθεσία παιδικών χαρών για λειτουργία και συντήρησή τους. Όταν μιλά για τόσα και τόσα βγαλμένα μέσα από τα προγράμματα της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ , από την άλλη, έρχεται να ψαρέψει στα θολά νερά του αντιμνημονιακού μετώπου. Ισχυρίζεται γιατί έτσι βολεύει στο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο θεσμός της “Αυτο”διοίκησης, απώλεσε το λαϊκό του χαρακτήρα στα χρόνια του μνημονίου και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Έτσι κρύβουν την αλήθεια : ότι οι δήμοι που είναι πλέον τοπικές κυβερνήσεις δεν έγιναν τέτοιοι λόγω μνημονίου. Έγιναν τοπικές κυβερνήσεις σε μια εικοσαετία αντιδραστικών αλλαγών στη διοικητική δομή της χώρας με αποκορύφωμα , μέχρι στιγμής τον «Καλλικράτη». Έγιναν τοπικές κυβερνήσεις γιατί έτσι απαιτούσαν οι ανάγκες της αγοράς. Στην προσαρμογή του αστικού κράτους στις σύγχρονες ανάγκες του κεφαλαίου. Αυτές είναι οι επιταγές της πολιτικής της ΕΕ που τις στηρίξανε όλα αυτά τα χρόνια σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι. Κρύβουν ότι στόχος των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των εντός των τειχών μνημονιακών και αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων είναι η απόλυτη προσαρμογή του κράτους και των δήμων στις σημερινές απαιτήσεις της ανταγωνιστικότητας και των αγορών. Και σ’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει εξετάσεις και έχει προυπηρεσία . Γι αυτό και η παράταξή του στα Τρίκαλα αρκείται σε εύηχες αντιμνημονιακές εκθέσεις ιδεών με ριζοσπαστική φρασεολογία. Κούφια λόγια και για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα.

ls8Σε αντίθεση με όλους τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, εμείς, ο συνδυασμός της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, δεν έχουμε κανένα λόγο να παριστάνουμε τους ακομμάτιστους, ανεξάρτητους, τους «παρθενογεννημένους», τους αγανακτισμένους και θολωμένους αντιμνημονιακούς.

Είμαστε ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ. Είναι η εγγύηση της δικής μας σταθερότητας και συνέπειας. Εμείς λέμε ευθέως πως δεν είμαστε ανεξάρτητοι από τα μεγάλα συμφέροντα.

Είμαστε αντίθετοι τους. «Μεροληπτούμε» υπέρ των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. ΚΑΛΟΥΜΕ σε συστράτευση για την εκλογική μάχη όλους, εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες, γυναίκες, νέους και νέες, χωρίς την προϋπόθεση να συμφωνούν σε όλα μαζί μας.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση πορεύεται στις εκλογές του Μάη με το κεφάλι ψηλά Με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, σηκώσαμε όλο το βάρος της αποκάλυψης και απόκρουσης της αντιλαϊκής πολιτικής. Αναγνωριζόμαστε ως η πραγματικά λαϊκή αντιπολίτευση στο δήμο.

Όλα αυτά μαζί με τη συμμετοχή μας στους καθημερινούς εργατικούς – λαϊκούς αγώνες μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος, αποτελεί χειροπιαστή εγγυήση της μελλοντικής μας πορείας Μπορούμε να πούμε πως το πόσο θα δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση σε τούτες τις εκλογές θα είναι δείκτης χειραφέτησης του λαού και των εργαζομένων.

Θα κάνουμε ό,τι μπορεί για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση, για να δρομολογηθούν εξελίξεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

ls9Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει για τη δράση τους στο μαζικό κίνημα, έχουν πρωτοστατήσει στους λαϊκούς αγώνες, άνθρωποι από όλες τις ηλικίες τις γειτονιές και τα χωριά του δήμου Τρικκαίων. Πρόεδροι και μέλη ΔΣ σωματείων και συλλόγων. Εργάτες, υπάλληλοι, επιστήμονες, γυναίκες και νέοι. Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι μια αναφορά στη συμμαχία της εργατικής τάξης, με τα λαϊκά στρώματα. Αποτελείται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ανθρώπους του μόχθου, που δεν έχουν ίχνος υστεροβουλίας και αλαζονείας, αντίθετα παλεύουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Σήμερα ανακοινώνουμε ένα μεγάλο τμήμα -τους πρώτους 90 υποψήφιους για το δημοτικό και τοπικά συμβούλια -από το σύνολο των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας, από τους οποίους το 1/3 συμμετέχει για πρώτη φορά.

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

ls10

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
2 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ
3 ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ¨Η ΑΝΟΙΞΗ¨
4 ΒΑΡΔΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ   ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ
6 ΒΑΣΣΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕ
7 ΓΑΛΑΝΗ  ΕΛΕΝΗ συζ.ΑΘ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
8 ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ & Β.ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥ
9 ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
10 ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
11 ΓΚΑΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
12 ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΑΥΣΟ
13 ΓΚΟΥΓΚΑΡΑ ΒΑΣΩ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
14 ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
15 ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ -ΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
16 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
17 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΗΣ-ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ
18 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ
19 ΔΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ – ΑΝΕΡΓΗ
20 ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
21 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
22 ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
23 ΖΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ
24 ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
25 ΘΕΜΕΛΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
26 ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
27 ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ-ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
28 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
29 ΚΑΛΛΑΝΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
30 ΚΑΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
31 ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
32 ΚΑΝΑΒΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Β.Ν.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΑΕΔ
33 ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  του ΚΩΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
34 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
35 ΚΑΡΤΣΙΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ
36 ΚΑΡΤΣΙΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΤ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
37 ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
38 ΚΑΤΖΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΕ
39 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
40 ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
41 ΚΙΣΚΙΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΨΥΚΤΙΚΩΝ
42 ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ
43 ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
44 ΚΟΡΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΔΡ. ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΑΤΕΙ / ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
45 ΚΟΥΖΙΑΝΙΤΗΣ ΒΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
46 ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Π.Α.ΜΕ. Στο ΔΗΜΟΣΙΟ
47 ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ ΑΝΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
48 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.
49 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.ΟΜΟΣΠ/ΔΙΑΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ¨Η ΑΝΟΙΞΗ¨- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 
50 ΚΥΡΓΙΑ-ΑΡΜΑΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
51 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
52 ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
53 ΛΕΓΓΑ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
54 ΛΙΑΤΙΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΤΥΧ. ΜΗΧ/ΓΟΣ-ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΕ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ σε ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Π.Α.ΜΕ.
55 ΛΙΟΝΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
56 ΜΑΝΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ
57 ΜΕΓΑΡΧΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
58 ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
59 ΜΗΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
60 ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ ΠΡΩΗΝ    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
61 ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛ.ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΡΩΗΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ
62 ΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
63 ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΜ. ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΚΕ
64 ΞΑΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
65 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΡΓΑΤΟΑΓΡΟΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΔΑΝΙΟΥ
66 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΑΘ. ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ
67 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ ΠΡΩΗΝ     ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ
68 ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ   ΓΡΑΜΜ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
69 ΠΑΡΑΠΑΛΙΟΥ-ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
70 ΠΑΤΣΙΩΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
71 ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
72 ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ
73 ΡΑΙΚΟΒΙΤΣ-ΡΙΖΟΥ ΛΙΟΥΠΚΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
74 ΡΑΚΟΒΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
75 ΡΟΥΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
76 ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ-ΥΠΟΨΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
77 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
78 ΣΤΑΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΚΤΕΛ
79 ΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
80 ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
81 ΤΖΙΑΤΖΙΟΥ-ΤΣΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
82 ΤΡΑΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
83 ΤΣΕΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
84 ΤΣΙΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
85 ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
86 ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
87 ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
88 ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣτου ΑΘ. ΕΡΓΑΤΗΣ
89 ΤΣΟΥΜΕΝΗΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-Γενικός Γραμματέας Επικουρικού Ταμείου Συντακτών Θεσσαλίας
90 ΧΑΡΙΣΗ -ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή