Οι Πόντιοι τίμησαν Αγιο από τη Σινώπη Reviewed by Momizat on . Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά εκ Σινώπης του Πόντου κι επισκόπου αυτής, τίμησε ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευή Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά εκ Σινώπης του Πόντου κι επισκόπου αυτής, τίμησε ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευή Rating: 0

Οι Πόντιοι τίμησαν Αγιο από τη Σινώπη

Οι Πόντιοι τίμησαν Αγιο από τη Σινώπη

Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά εκ Σινώπης του Πόντου κι επισκόπου αυτής, τίμησε ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κλεινού με θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Στις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός  Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Ακολούθως έλαβε χώρα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου.

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων παραβρέθηκε με άγημα και συνόδεψε  την εικόνα και το Τίμιο Λείψανο κατά την Λιτάνευση αυτών, αποτίνοντας το δικό της φόρο τιμής στον Άγιο Φωκά.

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος Σαββίδου Λένα

Η Γραμματέας Παπαδοπούλου Νόπη

 

Ενημέρωση:

Με πλήρη σεβασμό στην παράδοση τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας λειτουργούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, Γαριβάλδη 8.

Υπεύθυνος χορευτικών τμημάτων : Αχιλλέας Λέρας

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σαββίδου Λένα (Πρόεδρος) 6979085740

Παπαδοπούλου Νόπη (Γραμματέας) 6978670067

Τοπαλίδου Μαργαρίτα (Ταμίας) 6978113967

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή