Οι Σαρακατσαναίοι στηρίζουν τον υπ. ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Οι Σαρακατσαναίοι αγκάλιασαν τον  υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα ο οποίος παραβρέθηκε σε συγκέντρωση της Νεολαίας τους στη Λάρισα. Σαρ Οι Σαρακατσαναίοι αγκάλιασαν τον  υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα ο οποίος παραβρέθηκε σε συγκέντρωση της Νεολαίας τους στη Λάρισα. Σαρ Rating: 0

Οι Σαρακατσαναίοι στηρίζουν τον υπ. ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

Οι Σαρακατσαναίοι στηρίζουν τον υπ. ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

Οι Σαρακατσαναίοι αγκάλιασαν τον  υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα ο οποίος παραβρέθηκε σε συγκέντρωση της Νεολαίας τους στη Λάρισα.

Σαρακατσαναίοι απ’ όλη την Κεντρική Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση τιμώντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν τα ήθη και τα έθιμά τους. Ο κ. Λιούτας ως άνθρωπος της ζωντανής περιφέρειας, που σέβεται και τιμά  τις παραδόσεις, διασκέδασε ανάμεσα σε φίλους Σαρακατσαναίους από τους Συλλόγους τόσο της Λάρισας, της Μαγνησίας, των Τρικάλων και της Λαμίας, όσο και των επαρχιών Φαρσάλων και Αγιάς.

Ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με δυναμικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων  Σαρακατσαναίων, μεταξύ των οποίων, τον Γενικό της Γραμματέα κ. Ανδρέα Δερβίση από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τους Υπεύθυνους των Ανταμωμάτων κ. Κων/νο Παππά από τη Λάρισα και Αθανάσιο Τακμάκη από τη Μαγνησία αλλά και με πολλούς άλλους Εκπροσώπους δραστήριων Συλλόγων με τους οποίους είχε εγκάρδια συζήτηση ανανεώνοντας το ραντεβού για τα προσεχή Ανταμώματά τους.

lioutas_sarakats2 lioutas_sarakats1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή