"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Οι σύλλογοι φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας ζητούν την επαναδρομολόγηση των καταργημένων δρομολογίων και ιδιαιτέρως του απευθείας δρομολογίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας ζητούμε την άμεση επανέναρξη των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας 884/885.

Όπως σας είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες η δυτική Θεσσαλία εξυπηρετείται καθημερινά από ένα και μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγια στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου.

Το γεγονός αυτό προκαλεί συνωστισμό επιβατών με αποτέλεσμα τον αυξημένο  κίνδυνο διασποράς της πανδημίας. Επίσης πολλές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγιο  IC 52/57.

Εν όψει λοιπόν του Πάσχα θεωρούμε επιβεβλημένη την επανέναρξη του δρομολογίου 884/885 για την άνετη και ασφαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής μας.

Για την βελτίωση της συγκοινωνίας με την Θεσσαλονίκη, για άλλη μια φορά ζητούμε όταν επαναδρομολογηθεί το IC 51, η ανταπόκριση το πρωί να γίνεται με αμαξοστοιχία  AEG οποία η οποία να συνεχίζει ως 590 για την Θεσσαλονίκη και να επιστρέφει ως 591 το απόγευμα ανταποκρινόμενη και με δρομολόγιο από Αθήνα.

Για τα Διοικητκά Συμβούλια:

Οι Πρόεδροι:

Οι Γραμματείς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης