Οι Ταλιμπάν κρατώντας στους ώμους ψεύτικα φέρετρα έκαναν «εικονικές» κηδείες Reviewed by Momizat on . Σε «εικονικές» κηδείες των αμερικανικών βρετανικών, γαλλικών και δυνάμεων προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη οι Ταλιμπάν, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους Σε «εικονικές» κηδείες των αμερικανικών βρετανικών, γαλλικών και δυνάμεων προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη οι Ταλιμπάν, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους Rating: 0

Οι Ταλιμπάν κρατώντας στους ώμους ψεύτικα φέρετρα έκαναν «εικονικές» κηδείες

Οι Ταλιμπάν κρατώντας στους ώμους ψεύτικα φέρετρα έκαναν «εικονικές» κηδείες

Σε «εικονικές» κηδείες των αμερικανικών βρετανικών, γαλλικών και δυνάμεων προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη οι Ταλιμπάν, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το τέλος του πολέμου με τη Δύση.

Ταλιμπάν κρατώντας στους ώμους τους ψεύτικα φέρετρα που ήταν τυλιγμένα με τις σημαίες των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και του ΝΑΤΟ έκαναν παρέλαση στους δρόμους του Χοστ.

Την ίδια ώρα στην Κανταχάρ, που είναι ένα παραδοσιακό προπύργιο των Ταλιμπάν χιλιάδες άνθρωποι κυμάτιζαν λευκές σημαίες των ισλαμιστών.  Παράλληλα ανώτερα στελέχη των Ταλιμπάν έβγαζαν φωτογραφίες μπροστά σε αεροσκάφη των δυτικών δυνάμεων που κατασχέθηκαν τις προηγούμενες μέρες. 

000_9LX6DU

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή