Οι τρεις Τρικαλινές αδερφές , “βόσκισες” αγαπημένες – Εύγε !!! Reviewed by Momizat on . " Όταν αναλαμβάνεις μια προϋπάρχουσα δουλειά, δε νιώθεις την ικανοποίηση του να δημιουργείς κάτι απ το μηδέν... Νιώθεις, όμως, την ανάγκη να την εξελίξεις... Αν " Όταν αναλαμβάνεις μια προϋπάρχουσα δουλειά, δε νιώθεις την ικανοποίηση του να δημιουργείς κάτι απ το μηδέν... Νιώθεις, όμως, την ανάγκη να την εξελίξεις... Αν Rating: 0

Οι τρεις Τρικαλινές αδερφές , “βόσκισες” αγαπημένες – Εύγε !!!

Οι τρεις Τρικαλινές αδερφές , “βόσκισες” αγαπημένες – Εύγε !!!

” Όταν αναλαμβάνεις μια προϋπάρχουσα δουλειά, δε νιώθεις την ικανοποίηση του να δημιουργείς κάτι απ το μηδέν… Νιώθεις, όμως, την ανάγκη να την εξελίξεις… Αν εμείς οι τρεις θα το καταφέρουμε ή όχι, θα το δείξει η ιστορία”

Είναι οι τρεις υπέροχες αδελφές Καρρά.

Τους αξίζουν πολλά βραβεία…Αφού πήραν τα πτυχία τους, επέστρεψαν πίσω στη φάρμα τους με πολλή θέληση για να την απογειώσουν (με 1200 κατσίκια ) στο Ελληνοκαστρο Τρικάλων .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, παιδί, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι τρεις αδερφές , η Ιωάννα, η Αθανασία και η Ζωή , διαχειρίζονται την οικογενειακή φάρμα με 1.200 γίδια ελευθέρας βοσκής.

Φρόντισαν να εφοδιαστούν με τα κατάλληλα μέσα που εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της κτηνοτροφικής τους εκμετάλλευσης.

«Είμαστε η τέταρτη γενιά της οικογένειας που ασχολείται με την κτηνοτροφία και αποφασίσαμε από κοινού με τις αδερφές μου να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα, ώστε να επιστρέψουμε και να αναλάβουμε την οικογενειακή κτηνοτροφική εκμετάλλευση», αναφέρει η Ιωάννα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, βουνό, φύση και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή