Οι τρικαλινοί αγρότες είναι εδώ και προγραμματίζουν κινητοποιήσεις Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινούν και στα Τρίκαλα οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟ Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινούν και στα Τρίκαλα οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟ Rating: 0

Οι τρικαλινοί αγρότες είναι εδώ και προγραμματίζουν κινητοποιήσεις

Οι τρικαλινοί αγρότες είναι εδώ και προγραμματίζουν κινητοποιήσεις

ΑΝΟΙΞΗΤην ερχόμενη Παρασκευή ξεκινούν και στα Τρίκαλα οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟΙΞΗ» κάλεσαν τους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Εφορίας Τρικάλων, ενώ την ίδια μέρα θα βγάλουν και τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών. Στις τοποθετήσεις τους οι Τρικαλινοί αγρότες χαρακτήρισαν ως επιτακτική την ανάγκη συμμετοχής του αγροτικού κόσμου στις κινητοποιήσεις σε μια εποχή που όπως είπαν ξεκληρίζεται η μικρομεσαία αγροτιά.

Βασικά αιτήματα των αγροτών, είναι η κατάργηση των λογιστικών βιβλίων για τους μικρομεσαίους αγρότες, που πλέον είναι υποχρεωμένοι να κρατούν, να θεσμοθετηθεί 40.000 αφορολόγητο εισόδημα για κάθε αγροτική οικογένεια, συν 5 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί καθώς και η ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων.

Από τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν, θα εξαρτηθεί η κλιμάκωση της δράσης των αγροτών, οι οποίοι δεν αποκλείουν ακόμη και να επανέλθουν τα μπλόκα, στα τέλη Ιανουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή