Οι τρικαλινοί αναγνωρίζουν το έργο Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Με πολύ θετικό κλίμα και ενθαρρυντικά μηνύματα για νίκη του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις εκλογές της 18ης Μαΐου, συνεχίζεται η προεκλογική περιοδ Με πολύ θετικό κλίμα και ενθαρρυντικά μηνύματα για νίκη του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις εκλογές της 18ης Μαΐου, συνεχίζεται η προεκλογική περιοδ Rating: 0

Οι τρικαλινοί αναγνωρίζουν το έργο Μιχαλάκη

Οι τρικαλινοί αναγνωρίζουν το έργο Μιχαλάκη

Με πολύ θετικό κλίμα και ενθαρρυντικά μηνύματα για νίκη του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις εκλογές της 18ης Μαΐου, συνεχίζεται η προεκλογική περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιου κ. Χρήστου Μιχαλάκη.

Το πρωί της Κυριακής 04-05-2014, παρευρέθηκε στην Βλαχάβα στις εκδηλώσεις με την επωνυμία «Βλαχάβεια».

Το απόγευμα συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους περιόδευσε στο Διάσελλο, το Αχλαδοχώρι, την Κρήνη, το Γριζάνο, την Παναγίτσα, το Κεραμίδι, την Πηνειάδα και το Ζάρκο.

Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με τους οποίους συνομίλησε και έκανε ένα μίνι απολογισμό της τριετίας που πέρασε. Όπως λέγανε χαρακτηριστικά «ξέρουμε ότι τρέχεις και κάνεις ότι μπορείς. Συνέχισε και θα σε στηρίξουμε στις εκλογές», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι ικανοποιημένοι και από την προσπάθεια, αλλά και από τις λύσεις που έδωσε σε χρόνια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.
Από το γραφείο Τύπου

mixalakis-xwria1 mixalakis-xwria

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή