Οι Τρικαλινοί αστυνομικοί έδωσαν το αίμα τους Reviewed by Momizat on . Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων  σήμερα 23/11/2017, Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων  σήμερα 23/11/2017, Rating: 0

Οι Τρικαλινοί αστυνομικοί έδωσαν το αίμα τους

Οι Τρικαλινοί αστυνομικοί έδωσαν το αίμα τους

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων  σήμερα 23/11/2017, στη Δ.Α. Τρικάλων.
Η προσέλευση τους επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει, καθώς συμπίπτει με μια χρονική περίοδο που τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία έχουν σχεδόν εξαντληθεί, δίνοντας στην Ένωσή μας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των μελών της και των συγγενικών τους προσώπων που χρειάζονται αίμα.
Παράλληλα η συμμετοχή των συναδέλφων μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε ανάλογες δράσεις κοινωνικής προσφοράς και στο μέλλον.
Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

Αχιλλέας Γρηγορίου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή