Οι τρικαλινοί βοηθούν αδύναμους μαθητές Reviewed by Momizat on . Χείρα βοήθειας έτειναν οι τρικαλινοί σε άπορους και οικονομικώς αδύναμους μαθητές. Η πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, για συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, που θα Χείρα βοήθειας έτειναν οι τρικαλινοί σε άπορους και οικονομικώς αδύναμους μαθητές. Η πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, για συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, που θα Rating: 0

Οι τρικαλινοί βοηθούν αδύναμους μαθητές

Οι τρικαλινοί βοηθούν αδύναμους μαθητές

Χείρα βοήθειας έτειναν οι τρικαλινοί σε άπορους και οικονομικώς αδύναμους μαθητές. Η πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, για συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, που θα δίνονταν σε μαθητές με οικονομικές δυσκολίες, έτυχε ευρείας αποδοχής. Στο αρμόδιο τμήμα της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού, συγκεντρώθηκαν οι προσφορές των τρικαλινών, οι οποίοι παρέδωσαν βιβλία που δεν χρησίμευαν πλέον σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Έτσι, τα βοηθήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σχολείων του Δήμου Τρικκαίων, μέσω των ίδιων των διευθύνσεων των σχολείων.
Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία έτυχε ανταπόκρισης από τους τρικαλινούς, οι οποίοι ενισχύουν τις δράσεις στήριξης συνδημοτών και συμπολιτών που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή