Οι τρικαλινοί δάσκαλοι – νηπιαγωγοί συνδράμουν τους πληγέντες Κεφαλλονίτες Reviewed by Momizat on . Οπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων, "Με αφορμή τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν το νησί της Κεφαλονιάς, κ Οπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων, "Με αφορμή τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν το νησί της Κεφαλονιάς, κ Rating: 0

Οι τρικαλινοί δάσκαλοι – νηπιαγωγοί συνδράμουν τους πληγέντες Κεφαλλονίτες

Οι τρικαλινοί δάσκαλοι – νηπιαγωγοί συνδράμουν τους πληγέντες Κεφαλλονίτες

Οπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων, “Με αφορμή τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν το νησί της Κεφαλονιάς, καταστρέφοντας κόπους μιας ζωής, το ΔΣ του Συλλόγου μας, ανταποκρινόμενο στην έκκληση οικονομικής βοήθειας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης κατέθεσε ένα μικρό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό τους. Αυτό όμως δεν φτάνει.

Καλούμε και τους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολικών μονάδων του νομού μας, αλλά και τους συμπολίτες μας, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που κάθε προσφορά βοήθειας είναι πολύτιμη, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες των  μαθητών και των οικογενειών τους καταθέτοντας το ποσό που καθένας μπορεί να προσφέρει στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 315/480128-84

IBAN GR84 0110 3150 0000 3154 8012 884

Όνομα Δικαιούχου: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Η κατανομή της οικονομικής βοήθειας θα γίνει με βάση την καταγραφή των αναγκών από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης”.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γκαμπράνας Αθανάσιος                                                      Καργιώτη Χαρίκλεια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή