Οι τρικαλινοί διευθυντές σχολείων δεν ξέρουν τον διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς Reviewed by Momizat on . Μπορεί στα Τρίκαλα οι περισσότεροι διευθυντές να θέλγονται από την αξιολόγηση (φωτό από το πρόσφατο σεμινάριο), αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλες περιοχές. Στ Μπορεί στα Τρίκαλα οι περισσότεροι διευθυντές να θέλγονται από την αξιολόγηση (φωτό από το πρόσφατο σεμινάριο), αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλες περιοχές. Στ Rating: 0

Οι τρικαλινοί διευθυντές σχολείων δεν ξέρουν τον διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς

Οι τρικαλινοί διευθυντές σχολείων δεν ξέρουν τον διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς

Μπορεί στα Τρίκαλα οι περισσότεροι διευθυντές να θέλγονται από την αξιολόγηση (φωτό από το πρόσφατο σεμινάριο), αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλες περιοχές. Στη Ζαγορά, ο διευθυντής τού εκεί Γυμνασίου κ. Σταμάτης Γεωργούδης υπέβαλε την παραίτησή του, αρνούμενος
να εφαρμόσει την τρέχουσα διαδικασία της αξιολόγησης.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ζαγοράς: «επιδοκιμάζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην απόφαση του διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς κ. Σταμάτη Γεωργούδη να υποβάλει την παραίτηση του αρνούμενος να εφαρμόσει την τρέχουσα διαδικασία της αξιολόγησης.
Ως εκπαιδευτικοί δεν είμαστε αντίθετοι με την ουσιαστική αξιολόγηση που θα προάγει το δημόσιο σχολείο- κάτι που έχει κατατεθεί εδώ και χρόνια και ως πρόταση από τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών- αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σύμφωνοι με ένα νόμο που καταρρακώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και συναδελφικότητας, οδηγεί εκπαιδευτικούς στη διαθεσιμότητα και στην ανεργία, εμποδίζει τη δημιουργία καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και επιβάλλει το «νόμο της ζούγκλας» στους συλλόγους διδασκόντων.
Ο κ. Σταμάτης Γεωργούδης με την πράξη του αυτή τιμά τον ρόλο του ως εκπαιδευτικός και συμβάλλει αποφασιστικά στον αγώνα των εκπαιδευτικών συμβαδίζοντας με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων των καθηγητών, έτσι όπως εκφράζονται από την ΟΛΜΕ και την ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι διευθυντές το παράδειγμα του, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη σκύψουν το κεφάλι».
Σημειώνεται ότι προ δύο μηνών υπέβαλε την παραίτησή του και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς, επισης για την αξιολόγηση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή