Οι Τρικαλινοί διπλωματούχοι αμαξάδες Reviewed by Momizat on . Οι διπλωματούχοι αμαξάδες του Ιππικού συλλόγου Τρικάλων Βουκεφάλα, όλο και αυξάνονται. Επτά ακόμη προστέθηκαν μετά τους πέντε πρώτους πριν ενάμιση χρόνο. Την Πέ Οι διπλωματούχοι αμαξάδες του Ιππικού συλλόγου Τρικάλων Βουκεφάλα, όλο και αυξάνονται. Επτά ακόμη προστέθηκαν μετά τους πέντε πρώτους πριν ενάμιση χρόνο. Την Πέ Rating: 0

Οι Τρικαλινοί διπλωματούχοι αμαξάδες

Οι Τρικαλινοί διπλωματούχοι αμαξάδες

Οι διπλωματούχοι αμαξάδες του Ιππικού συλλόγου Τρικάλων Βουκεφάλα, όλο και αυξάνονται.
Επτά ακόμη προστέθηκαν μετά τους πέντε πρώτους πριν ενάμιση χρόνο.
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή των εξετάσεων από την τροχαία Τρικάλων για τις άδειες ηνιοχείας στο πρακτικό μέρος της οδήγησης καθότι απαραίτητη προϋπόθεση το δίπλωμα αυτοκινήτου.
Επιτυχόντες επτά μέλη του Βουκεφάλα: Μητροβασίλης Δημήτρης, Γιαννούλας Κωνσταντίνος, Κακάβας Λάμπρος, Τασούλας Βασίλης, Μαλικιώσης Βαγγέλης, Λιούτας Χρήστος και Πρεβέντας Ιωάννης (αντιπρόεδρος Ι. Σ) είναι οι νέοι οδηγοί ζωήλατου οχήματος.
Θα ακολουθήσουν και οι άδειες κυκλοφορίας για την πόλη των Τρικάλων μιας και εκδόθηκε η πρώτη άδεια από το τμήμα εμπορίου του Δήμου Τρικκαίων με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, των Αύγουστο 2018 με αριθμό ΔΤ 1 και κάτοχο τον Μίλτο Κρανιά (πρόεδρος Ι. Σ Τρικάλων).
Ο Δήμος Τρικκαίων και η τροχαία Τρικάλων για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Βουκεφάλα.
Για περισσότερη ενημέρωση στην σελίδα του Facebook ιππικος τρικαλων Βουκεφαλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή