Οι Τρικαλινοί Καλοχαιρέτες και το “κατόπιν ενεργειών μου” Reviewed by Momizat on . Καθημερινός ο Τρικαλινός λαός κατακλύζεται από τα τοπικά ΜΜΕ με αναφορές για έργα και παρεμβάσεις στο νομό, που πραγματοποιήθηκαν "κατόπιν ενεργειών" αυτοδιοικη Καθημερινός ο Τρικαλινός λαός κατακλύζεται από τα τοπικά ΜΜΕ με αναφορές για έργα και παρεμβάσεις στο νομό, που πραγματοποιήθηκαν "κατόπιν ενεργειών" αυτοδιοικη Rating: 0

Οι Τρικαλινοί Καλοχαιρέτες και το “κατόπιν ενεργειών μου”

Οι Τρικαλινοί Καλοχαιρέτες και το “κατόπιν ενεργειών μου”

Καθημερινός ο Τρικαλινός λαός κατακλύζεται από τα τοπικά ΜΜΕ με αναφορές για έργα και παρεμβάσεις στο νομό, που πραγματοποιήθηκαν “κατόπιν ενεργειών” αυτοδιοικητικών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

Δράσεις που ουσιαστικά αποτελούν προαποφάσεις της κεντρικής διοίκησης και ειλημμένοι σχεδιασμοί των Υπουργείων, εξαγγέλονται ψευδώς και ανερυθρίαστα από τους ντόπιους “Καλοχαιρέτες” ως δικά τους επιτεύγματα.

Το οξύμωρο δε είναι, ότι πουθενά δεν μνημονεύεται στις βαρύγδουπες ανακοινώσεις τους η Κυβέρνηση η ο εκάστοτε Υπουργός που εν τέλει αξίζουν τα εύσημα, αφού αυτοί προγραμμάτισαν και εξασφάλισαν τα κονδύλια για κάθε χρηματοδότηση η υποδομή στη περιοχή.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή