Οι Τρικαλινοί νέοι δικαιούχοι για το “εξοικονομώ κατ΄οικον” Reviewed by Momizat on . Την πόρτα της επιδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους, μέσω του προγράμματος εξοικονομώ, θα ανοίξουν επιπλέον 49 νοικοκυριά στα Τρίκαλα και Την πόρτα της επιδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους, μέσω του προγράμματος εξοικονομώ, θα ανοίξουν επιπλέον 49 νοικοκυριά στα Τρίκαλα και Rating: 0

Οι Τρικαλινοί νέοι δικαιούχοι για το “εξοικονομώ κατ΄οικον”

Οι Τρικαλινοί νέοι δικαιούχοι για το “εξοικονομώ κατ΄οικον”

Την πόρτα της επιδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους, μέσω του προγράμματος εξοικονομώ, θα ανοίξουν επιπλέον 49 νοικοκυριά στα Τρίκαλα και συνολικά 198 νοικοκυριά στη Θεσσαλία.

Πρόκειται για παλιούς δικαιούχους που είχαν υποβάλλει αιτήσεις έως το 2013 αιτήσεις αλλά λόγω έλλειψης πόρων, οι διαδικασίες ανεστάλησαν. Τον περασμένο Αύγουστο όμως το Υπ. Περιβάλλοντος εξασφάλισε ένα κονδύλι περίπου56 εκ. ευρώ και το πρόγραμμα “ξεπάγωσε” για 5.046 συνολικά νοικοκυριά.

. Από τους 198 νέους δικαιούχους, οι 85 είναι Λαρισαίοι, 37 από τη Μαγνησία, 49 από τα Τρίκαλα και 27 από την Καρδίτσα.

Πάντως οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν άμεσα για την ένταξή τους στο πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ώστε να προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, έως και τις 30/11/2016.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή