Οι τρικαλινοί νοσοκομειακοί γιατροί συμπαρίστανται στους συναδέλφους τους Reviewed by Momizat on . Μετά τα όσα συνέβησαν με την παραπομπή του Σάκη Παπαδόπουλου (αναλυτικά εδώ) και άλλων γιατρών για θέμα με συμβούλιο κρίσης, εκφράζει με ανακοίνωσή της τη συμπα Μετά τα όσα συνέβησαν με την παραπομπή του Σάκη Παπαδόπουλου (αναλυτικά εδώ) και άλλων γιατρών για θέμα με συμβούλιο κρίσης, εκφράζει με ανακοίνωσή της τη συμπα Rating: 0

Οι τρικαλινοί νοσοκομειακοί γιατροί συμπαρίστανται στους συναδέλφους τους

Οι τρικαλινοί νοσοκομειακοί γιατροί συμπαρίστανται στους συναδέλφους τους

Μετά τα όσα συνέβησαν με την παραπομπή του Σάκη Παπαδόπουλου (αναλυτικά εδώ) και άλλων γιατρών για θέμα με συμβούλιο κρίσης, εκφράζει με ανακοίνωσή της τη συμπαράστασή της, καταγγέλλοντας τις παραπομπές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

H Ένωση ιατρών Νοσοκομείου-ΚΥ Τρικάλων καταγγέλλει  την παραπομπή συναδέλφων μας  από το σώμα επιθεωρητών υγείας (Σ.Ε.Υ.ΥΠ ) για την συμμετοχή τους σε συμβούλιο κρίσης .

Η επίθεση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας προς το ιατρικό σώμα υλοποιείται και από το σώμα επιθεωρητών που στοχοποιεί  και δαιμονοποιεί τους λειτουργούς υγείας.

Λειτουργούς έμπειρους , ευσυνείδητους όπως οι συγκεκριμένοι  που  η διαδρομή τους τιμά το ιατρικό σώμα.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί παρά την στοχοποίηση που υφίστανται  θα στηρίζουν το σύστημα υγείας από κάθε θέση ευθύνης .

Καλούμε την Υγειονομική μας Περιφέρεια και το Υπουργείο να σταματήσουν τώρα  το κυνήγι μαγισσών , και να  ασχοληθούν με τα εκρηκτικά προβλήματα στον χώρο της υγείας

Ένωση ιατρών Νοσοκομείου-ΚΥ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας