Οι Τρικαλινοί οικοδόμοι για τις απολύσεις στην ΕΑΣΤ Reviewed by Momizat on . Πάρτε πίσω τις απολύσεις κ΄ τις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Μόνιμη και σταθερή δουλειά κλαδική -σύμβαση εργασίας ΤΩΡΑ! Καταγγέλουμε στον Τρικαλινό λαό την απόφ Πάρτε πίσω τις απολύσεις κ΄ τις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Μόνιμη και σταθερή δουλειά κλαδική -σύμβαση εργασίας ΤΩΡΑ! Καταγγέλουμε στον Τρικαλινό λαό την απόφ Rating: 0

Οι Τρικαλινοί οικοδόμοι για τις απολύσεις στην ΕΑΣΤ

Οι Τρικαλινοί οικοδόμοι για τις απολύσεις στην ΕΑΣΤ

Πάρτε πίσω τις απολύσεις κ΄ τις ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά κλαδικήσύμβαση εργασίας ΤΩΡΑ!

Καταγγέλουμε στον Τρικαλινό λαό την απόφαση της διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Τρικάλων για την εφαρμογή κ΄επιβολή των αντεργατικών ατομικών συμβάσεων εργασίας, που μειώνουν τους μισθούς κ΄ τα μεροκάματα, που τσακίζουν τα εργατικά δικαιώματα και την επιβολή απολύσεων σε όσους δεν υπογράφουν ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Κύριοι της διοίκησης την καπιταλιστική κρίση και την οικονομική δυσπραγία της ΕΑΣΤ (χρέη κ.τ.λ.) δεν τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, τα δημιούργησαν οι πολιτικές και το σύστημα που υπηρετείται, οι πολιτικές κ΄ η διαχείριση που εφαρμόζεται στην ΕΑΣΤ.

Απαιτούμε να πάρετε πίσω τις απολύσεις κ΄ τις ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Εκφράζουμε την αλλυλλεγγυη και τη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας εργαζομένους στις επιχειρίσεις της ΕΑΣΤ.

Τους καλούμε να δυναμώσουν ενωμένοι στον αγώνα τους διεκδικώντας να παρθούν πίσω οι απολύσεις κ΄οι ατομικές συμβάσεις εργασίας.

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !

ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Σ΄αυτόν τον αγώνα δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας αποφασιστικά!!!

Το Δ.Σ του Συνδικάτου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή