Οι τρικαλινοί οικοδόμοι καλούν σε συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο Reviewed by Momizat on . Το Συνδικάτο μας τιμώντας την κορύφωση της αντιδικτάτορικής δράσης και την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου 41 χρόνια πρίν, για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Μιά εξέγε Το Συνδικάτο μας τιμώντας την κορύφωση της αντιδικτάτορικής δράσης και την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου 41 χρόνια πρίν, για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Μιά εξέγε Rating: 0

Οι τρικαλινοί οικοδόμοι καλούν σε συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Οι τρικαλινοί οικοδόμοι καλούν σε συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Το Συνδικάτο μας τιμώντας την κορύφωση της αντιδικτάτορικής δράσης και την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου 41 χρόνια πρίν, για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Μιά εξέγερση με πολλούς νεκρούς αλλά με την μόνη επιθυμία από τον λαό ,να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ.Χιλιάδες άνθρωποι αντιστάθηκαν, εξορίστηκαν σε απομακρυσμένα νησιά, πέθαναν, όμως ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι.Ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει  πλούσιος και φτωχός.

Σήμερα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης 41 χρόνια μετα την εξέγερση η ανάγκη για πάλη ενάντια στο καπιταλισμό είναι πιο επίκαιρος απο ποτέ.

Μέσα απο τη δράση  για την υπεράσπιση των λαίκων αναγκών, για την εξάλειψη της φτώχειας -ανεργίας -εξαθλίωσης -τρομοκρατίας.

Καθήκον να παλέψουμε να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας. Να βρεί δικαίωση το σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η φετεινή επέτειος να σηματοδότησει νέους αγώνες ενάντια σε μνημόνια-αντιλαικές πολιτικές-συγκυβέρνηση-πλουτοκρατία .

Έχουμε τηΔΥΝΑΜΗ όλοι μαζι!! ΕΡΓΑΤΕΣ- ΑΓΡΟΤΕΣ -ΕΒΕ -ΜΑΘΗΤΕΣ -ΑΝΕΡΓΟΙστην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 5:30

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή