"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Οι Τρικαλινοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι είναι αθώοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η σχέση των Τρικαλινών με τα τοπικά ΜΜΕ είναι ομολογουμένως ένας δεσμός μίσους και πάθους. 

Κι αυτό γιατί παρ`ότι οι πρώτοι θεωρητικά απαξιώνουν καθημερινώς το επίπεδο και αμφισβητούν την αξιοπιστία των δεύτερων, εντούτοις στη πράξη η πληθώρα των media του νομού και τα επίσημα στοιχεία , άλλα δείχνουν.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν, ότι οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές προτιμήσεις της τοπικής κοινωνίας στη κάλπη καθ` υπαγορεύονται από τους δημοσιογράφους και τους ραδιοσχολιαστές της περιοχής.

Αυτό από μόνο του κι εφόσον ισχύει δεν περιποιεί τιμή για το Τρικαλινό εκλογικό σώμα, ενώ αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή Δημοκρατικού ελλείμματος στο τοπικό δημόσιο βίο, αν συνυπολογισθούν επίσης οι πελατειακές συναλλαγές που ευδοκιμούν και ο νεποτισμός που πια τείνει να κυριαρχήσει. 

Βέβαια η ανέξοδη κριτική και τα αναθέματα, δεν πρόκειται να ανατρέψουν το κατήφορο της πολιτικής και τη νοσηρή πραγματικότητα και στους θεσμούς τις αυτοδιοίκησης.

Απαιτείται δραστηριοποίηση στην ενημέρωση και συμμετοχή στα κοινά από τις λεγόμενες υγιείς δυνάμεις του τόπου, προσδίδοντας έτσι στο πολίτη τη γνώση και την εναλλακτική πρόταση για να μπορέσει να ξεχωρίσει την ήρα απ`το στάρι.

Κ.Κ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης…Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης…Μέσα Μαζικής Επιρροής…Κίτρινος Τύπος….4η Εξουσία? Όταν τρώνε δεν μιλάνε? Έχουμε κι εμείς τις αμφιβολίες μας, τις απορίες μας και τα ερωτήματά μας. Ας ψαχτούμε λιγο παραπάνω, όχι όλα έτοιμα στο πιάτο…Τα φιλιά μου από καρδιάς με όση κριτική σκέψη διαθέτω….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης