Οι τρικαλινοί που πάτησαν με τα σκι τα Αγραφα Reviewed by Momizat on . Η φώτο του Bασίλη Σιδέρη  όπου διακρίνονται η Βιβή Τόγελου και ο Χάρης Καλλιάρας λίγο πριν την κορυφή Βουτσικάκι, κάνει το γύρω του διαδικτύου , πρώτη στις φωτο Η φώτο του Bασίλη Σιδέρη  όπου διακρίνονται η Βιβή Τόγελου και ο Χάρης Καλλιάρας λίγο πριν την κορυφή Βουτσικάκι, κάνει το γύρω του διαδικτύου , πρώτη στις φωτο Rating: 0

Οι τρικαλινοί που πάτησαν με τα σκι τα Αγραφα

Οι τρικαλινοί που πάτησαν με τα σκι τα Αγραφα

Η φώτο του Bασίλη Σιδέρη  όπου διακρίνονται η Βιβή Τόγελου και ο Χάρης Καλλιάρας λίγο πριν την κορυφή Βουτσικάκι, κάνει το γύρω του διαδικτύου , πρώτη στις φωτογραφίες της ημέρας, ενδεικτικό της απήχησης που είχε η συνάντηση ορειβατικού σκι Snow Leopard Day στα Άγραφα!
Οι ορειβάτες συμμετείχαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου στα Βόρεια Άγραφα πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα. Εκατοντάδες χιονοδρόμοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Λεοπάρδαλης του Χιονιού ή Snow Leopard Day, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε, σε 9 χώρες ανά τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη στήριξη του έργου του διεθνούς οργανισμού Snow Leopard Trust για τη διάσωση του απειλούμενου αυτού θηλαστικού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή