"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Οι «Τρικαλινοί Φίλοι της Liverpool» είναι ΑΣΤΕΡΙΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι «Τρικαλινοί Φίλοι της Liverpool» σε συνεργασία με το Official Liverpool Supporters Club ThessalonikiOLSC Thessaloniki Branch, πραγματοποίησαν για 2η συνεχή χρονιά, στις 17/12 και ώρα 11:00 – 13:30, αιμοδοσία στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Σε μια δραστηριότητα που αποτελεί σπουδαία προτεραιότητα για την παρέα τους και τον επίσημο σύνδεσμο της Liverpool στη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας τους την ώθηση να συνεχίσουν.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη προσφοράς και ύψιστο δώρο αγάπης. Λίγα λεπτά από το χρόνο μας αρκούν για να χαρίσουν ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η συνάντηση βέβαια με τους αδελφικούς τους φίλους από την Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στην εθελοντική αιμοδοσία. Το καλό φαγητό και η περιήγηση στην πανέμορφη στολισμένη και γιορτινή πόλη μας, χάρισαν όμορφο και ουσιαστικό χρόνο με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε, τα Τρίκαλα εξάλλου είναι ο προορισμός που φεύγεις με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψεις σύντομα.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας Γ. Ν. Τρικάλων, για την συμβολή του στην εθελοντική αιμοδοσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης