Δύο Τρικαλινές υποψήφιες για τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία 2016 Reviewed by Momizat on . Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 3 του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το γεγονός της Θεσσαλίας . Πλέον ο διαγωνισμός με βασι Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 3 του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το γεγονός της Θεσσαλίας . Πλέον ο διαγωνισμός με βασι Rating: 0

Δύο Τρικαλινές υποψήφιες για τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία 2016

Δύο Τρικαλινές  υποψήφιες για τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία 2016

Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 3 του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το γεγονός της Θεσσαλίας . Πλέον ο διαγωνισμός με βασικό συνεργάτη το Design Magazine μεταφέρετε στην πόλη της Καρδίτσας προς τιμήν της Σταρ Θεσσαλίας 2015 Κατερίνας Μποσκλαβίτη που κατάγεται και διαμένει στην Καρδίτσα.

Ο Τελικός ο οποίος θα πλαισιωθεί με εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη αίθουσα του Μουζάκι Palace και θα προβληθεί από τοπική τηλεόραση της Θεσσαλίας .

Τα Τρίκαλα εκπροσωπούν  :

plastira-rafaela
Ραφαέλα Πλαστήρα ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)

papageorgiou-eirini
Ειρήνη Παπαγεωργίου ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016

 

Την Καρδίτσα εκπροσωπούν οι :
Έλενα Παπαδόγια ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)
Νιόβη Ζαρκάδα ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016
Κατερίνα Τσατσαρώνη ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016
Μάγδα Ξυλωμένου ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016

 

Την Λάρισα εκπροσωπούν οι :
Ιωάννα Γίτση ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016
Θεοδώρα Σούκια ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016
Βίβιαν Σελάμη ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)

Τον Βόλο εκπροσωπούν οι :
Βέρα Μπουρτζέλου ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly 2016
Αντιγόνη Ζωγραφάκη ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016
Χριστίνα Διμερτίκα ~ Υποψήφια  Σταρ * Μις Thessaly  2016

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ 2016

 Βίβιαν Σελάμη
Βίβιαν Σελάμη

Οι 12 υποψήφιες είναι πλέον γεγονός και ήδη προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο Μουζάκι Palace όπου ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Καμπανέλλης θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό, ενώ πολλά θα είναι τα ονόματα από τον μουσικό και καλλιτεχνικό χώρο όπως η πασίγνωστη στιχουργός Αγγελική Κασιμάτη που έγραψε και τον ύμνο του διαγωνισμού ’’12 Αστέρια’’, η Άννα Μαρία Παπίρη που εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor και πολλά άλλα ονόματα.

Η διοργάνωση είναι πιο δυνατή από ποτέ καθώς κάθε χρόνο προσθέτει νέους επαγγελματίες που θέλουν να απογειώσουν τον διαγωνισμό .Το αποτέλεσμα ολοκλήρωσε ο φωτογράφος της ομάδας Κωσταντίνος Τουτολίδης με καταγωγή από Βόρειο Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται στη Θεσσαλία και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια .Το styling έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Σαλευρής με καταγωγή από Αθήνα και έχοντας δουλέψει σε πολλά επώνυμα fashion magazines της Ελλάδας . Μακιγιάζ επιμελήθηκε η Μάχη Τριαντάρη και χτενίσματα το κομμωτήριο Μπέλλου .Την ομάδα συμπλήρωσαν ευχάριστα οι χορογράφοι που έχουν μεταμορφώσει κινησιολογικά τις υποψήφιες , O νικητής του Dancing with the Stars Ριχάρντ Σιλάνγκι και η Έφη Γιανναράκη έχουν ετοιμάσει πολλά χορευτικά για τον τελικό στα οποία θα συμμετέχουν και οι υποψήφιες .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή